Assembly winter 2012 ohi samoin hiihtolomani.
 
On se kyllä jännä kun talvellakin järjestetään assemblyjä... silloin kun minä olin nuori assemblyjä pidettiin vain kesäisin ja kesäisinkin satoi lunta ja demot ladattiin reikäkorteilta.....
 
Nuoruudessani en olisi voinut, koska perheen ainoaa kotitietokonetta (40MHz 386, 8Mb ram, 120Mb kovalevy, 2x romppuasema, 14 tuuman näyttö 800x600 pikseliä 256 väriä 60Hz, aito creativen 8bit soundblaster) en olisi voinut sinne rahdata, "koska se menee siellä kuitenkin rikki"....."kuka nyt lähtee sua kuskaamaan helsinkiin"...."siellä tietysti valvot monta päivää putkeen ja saat jonkun epilepsiakohtauksen/tulet hulluksi/verisuoni katkeaa päästä".."joku huumehörhö puukottaa sua"..."et kyllä mitään verkokorttia mene asetelemaan"...
 
TOSIN!!!  Lukiossa järjestettiin abivuonna lanit.... ja silloin minulla oli sentään 486,  120MHz overdrive prossulla :D   Lanisysteemi ei itseasiassa ollut lukion ollenkaan vaan yläasteen. Lukiolaisia kutsuttiin myös mukaan, koska tilaa oli ja oli aina parempi että vanhempaa porukkaa on hillitsemässä menoa.
 
Paikalla muutama yläaste- forever alone nörtti... Ja lukiolaisista lisäkseni neljä pahinta (vai oliko se viideskin) friikkiä. Jätkäporukka siis. Aamuyöstä paikalle yritti tunkea yläasteen mopojengi, mutta kyseiset janiviljami-korianderit käännytettiin tylysti ovelta.
 
Lanit meni ihan kivasti 24h kokista tuli juotua muistaakseni 4*1.5litraa. Paljon kuitenkin.. muistan sen aamuyöllisen kusella käymisen, vapisutti niin että oli vähällä ettei lauennut :D  Käsiä pestessä peilistä kurkki valkonaamainen ghouli. Kyllä kokiksellakin saa pärisemään...ES on jonneille.  Itseasiassa silloin ei ollut vielä keksitty ES:ää :D 

Dukenukemiakin tuli pelattua,  netistä imutettua kamaa (pornoa, sharewarea  ja directx 7:n SDK).  Ja muistetaan vielä että kotona ei vielä tuolloin 2002 keväällä (vai oliko 2001 talvea... lunta oli kuitenkin)
 
Ja sitten kirjoitukset, 
 
Onaniemeen muuttamisesta alkaen meikäläisellä on ollut aina kiinteä netti kotona (myöhemmin mokkula). Armeijaa lukuunottamatta, nettiin pääsi koska tahansa.
 
Tämän jälkeen haaveet assemblyille lähtemisestä häipyivät. Miksi lähteä netin perässä jonnekkin ihmeen areenalle?  Olin kiinteästi yhteydessä nettiin... Borgit eivät tarvitse laneja. :D Demojenkaan vääntämiseenkään ei ollut intoa,  omat tekeleet tuntuivat paskoilta ja vanhanaikaisilta... Opiskelu ja yleinen masentelu (mistä pillua, saako tällä epämääräisellä koulutuksella ikinä töitä, valmistunko koskaan, tuleeko kelan takaisinperintä) vei kaikki voimat.  Kesät olin töissä, 
 
Assemblyjen osalta asia oli loppuunkäsitelty.
 
Kunnes ISKI KUUMOTUS 9000 auringon voimalla.
 
"VITTU!!!!! NYT JÄÄN PAITSI JOSTAIN... MULLA ON NUORUUS HAASKAANTUNUT"
 
 
 
ELI SIIS!!!! PERKELE!!!!! SAATANA VITTU HELVETTI...
 
Tissieläinten määrä tapahtumassa on kasvanut. Eli nörttipojat ovat nyt IN. Tämä taas tarkoittaa sitä että 28 vuotiaat forever alone nörttiukot eivät ole IN. Juostaan saatana kaikenlaisten tyttömäisten tissiposki-janiviljamikoriander-mohamed-maximillan-justinbieber tapausten perässä vittu lotisten.Naisten maku muuttunut siis.
 
Kun minä olin nuori, minua lohduteltiin latteudella: "tytöt tykkää vähän vanhemmista miehistä"...kun lukiotytöä olivat hulluina amiksiin=yläasteikäisiin koulukiusaajiin (jotka ajelevat käsittämättömillä romuviritelmillä tai bemarilla, pimeällä pelkät päin vittua suunnatut sumuvalot päällä, karjalalippis päässä ja tupakka suussa).  Ja vakio "kyllä sinä sitten kun olet vanhempi. löydät".
 
PERKELE!!!
 
Jostain syystä asia keikahti niinpäin että äkkiä kokemattomasta tissiposkipojasta tuli äkkinäisesti likainen wanha pervo josta kukaan kukaan järkevä nainen ole kiinostunut. Nyt taas saatanan tissiposkipojat ovat kysyttyjä. Jotkin osakkeet nousee, jotkin menettää arvoansa. Sitä ei koskaan arvaa.
 
NOHH!! Jäitä hattuun, tai pitäisikö sanoa prossuchoolerin- lämmönvaihtimen kiertovesiglykoliastiaan lisää jäitä.
 
Täytyypä muistaa että kyseinen blogikirjoitus on naisen kirjoittama, naisen näkökulmasta. TOTTAKAI assemblyillä pannaan, tätä ei kiistetä.
Sensijaan seuraava kommentti on selkeästi luokkaa "TKK:n abimateriaali" tai "törkeä harhaanjohtava mainonta"
 
"Monia vuosisadan rakkaustarinoita tai ainakin puolen tunnin herkkiä hetkiä yläkatsomossa on saatu Assemblyilla aikaiseksi"
 
En edelleenkään kiistä tuota. Otetaan vastaavanlainen esimerkkitapaus.
 
"Teekkaribileissä"  käy 50 äijjää, ja 10 muijjaa... WAU!! Mikä "hyötysuhde", tavallista naisvaltaisempi kilta.... Lisäksi oletetaan että kyseessä on hyvin aikaisin syksyllä oleva tapahtuma, eli jolloin vapaita tissieläimiä on vielä jäljellä. Sitten käy niin että kymmenestä muijjasta viisi päätyy harrastamaan seksiä. Ja todennäköisesti näistä tulee jonkinlaista parisuhdesäätöä (tai yksipuolista stalkkausta). Ja mikä on lopputulos.... naisten kannalta "hihih.... vähänks ne bileet oli kauheet pano-orgiat"... "ihanaa kun löysin miehen".
 
SITTEN  narttu menee tätiinnyttyään blogaamaan tai kommentoimaan blogaavan nörtin blogiin tai antamaan hyviä neuvoja forever alonen nördelle : "kannattaa muuten käydä aktiivisesti teekkaribileissä, sieltä mun aviomieskin löysi muijjansa".
 
JOO, IHANX OIKEEST!!!!
 
Todennököisyys pillunsaantiin assyillä on siis varsin heikko. (tämän fiksuimmat jo tajusivat, yritän vain palauttaa harhoissa elävät maan pinnalle)
 
Aika jännää tuo tissieläinten omaan pilluun tuijjottelu, ei kyetä samaistumaan miehen asemaan. Olisiko syynä kaksois-standardit, otetaan TÄYSIN FIKTIIVINEN JA ABSURDI ESIMERKKI JOKA EI PIDÄ PAIKKAANSA JA MINÄ EN OLE RASISTI Miksi esimerkiksi nainen saa kehuskella miten etelän miehet ovat kuumia, tummia&tulisia&kiihkeitä, osaavat tanssia ja juhlia ja NUSSIA KOSKA NE ON ERI ROTUA KUIN SUOMALAISET KELVOTTOMAT MIEHET. Tälläistä sanomista kehutaan. Kun mies sanoo etelän tummista miehistä että ovat kiivasluontoisia jotka ovat taipuvaisia väkivaltaisuuksiin, raiskauksiin ja eivät osaa hoitaa taloutta koska rotu...Niin sitten se on kyttäjuttu ja mies on rassisti.
 
 
SIIS:
Assyihin ja teekkaribileisiin pätee sääntö  OPM.  Eli "oma piirakka mukaan". Niin ja miksei perstakahikilä-paikkakuntiin. Vähänkään ei-kehitysvammaiset naiset karkaavat suuriin kaupunkeihin opiskelemaan. Eli siis pillu olisi pitänyt hankkia ennen valmistumista opiskelijariennoista ja raahata se mukanansa.
 
 
PS.
 
Tänään näin jännän seurueen.  Kolme pultsarin näköistä katkokävelevää, epäsiistiä kaverusta... Heillä mukanaan nalkuttava blondi... Blondi oli varmaankin noin 30-35v, hyvännäköinen, isot tissit, ei läski, ei narkkarinaru Ei mikään teinipissis, vaan just sellaista äitiainesta, eli suoraan sanottuna IHAN SELKEE "ilman kortsua,  takaapäin lykkien, Cremë bon'voyage-PROISKIS.... OH DOG WHAT I HAVE DONE"- keissi. :D
 
No eipä tässä muuta kuin, että se hottisblondi oli narkkarin/pultsarin muijja. Ja kyseinen puliukko oli jostain syystä saanut turpaansa aika pahasti. molemmat silmät turvoksissa, toinen pahasti turvoksissa. Kengännauhat auki... Ja vaatetuksena huppari, ilman päähinettä  (miksi helvetissä kaikilla spurguilla/kaupanryöstäjillä/narkkareilla/murhamiehillä on aina huppari, oli -30 tai +30 anderssia?).
Spurgun onneksi, kipulääkitystä oltiin nautittu runsaanlaisesti.  Minä olisin järjestänyt ongelman lopullisen ratkaisun ja VR olisi kaapinut jämät spöndöliinosta  jos asemalla ei olisi ollut väkeä ja valvontakameroita.

Lopuksi wanhan patun neuvo ylioppilaskirjoituksiin lukeville assburger-nörttipojille: Nyt olisi viimeiset hetket ryhdistäytyä ja tarttua pulloon ja pistää elämä risaiseksi ja opetella narkkaamaan, muutoin päädytte TKK:lle.

Opiskella voi sen jälkeen kun on vanhemmiten selvitytynyt alkoholismista ja vieroittunut huumekierteestä. Silloin kannattaa elää kun on nuori.

Eli jos olette lukeneet blogiani. Niin on täysin turha ruveta ulisemaan että kukaan ei varoittanut ja TKK:n abimateriaali lupasi korkeaa palkkaa (no perkele hyvä jos palkka on vuosien jälkeen TEK:in suositusalkupalkka), varmaa työpaikkaa, teini-ikäistä tissiblondimallia vaimoksi, kämppää westendistä, kultaista noutajaa, kartanovolvoa ja fysiikan nobelia. JA NIITÄ EI TULLUT..

Eli turha ulista, jos tätä blogia luette.

Minä sensijaan jatkan assburgermaista ulisemista: ULI-ULI-ULI-ULIUULIULI
ULIULIULIULIULIULIULIULIULI!