http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=KAL_newssite/AMLayout&cid=1194721420346&p=1194596113763&packedargs=packedargs%3DAMArticleCommentThreadDetails%25253AsortOrder%253Dasc&pagename=KALWrapper

Taas jollain oli kilahtanut.  Hoito jätti ja mies "kilahti".  Murhan syy "tapoin jotta kukaan muukaan ei saisi".

huoh...

Esimerkki tyypillisestä suomalaisesta "ajatellaan pienesti"-ajattelusta joka rajoittaa ikävästi montaa asiaa. Esim miksi suomalainen yrittäjä tavoittelee "kunhan itteni elätän", kun jenkkiyrittäjä tavoittelee markkinajohtajuutta.

Jos tätä keissiä lähtee avaamaan.  Mies 29 vuotta, seksuaalisesti selkeästi alinta ATM kuraa. Mutta ATM:ksi henkisesti poikkeuksellisen lahjaton. Tapasi 49 vuotiaan  (20V vanhemman, luokkaa miehen äidin ikäinen) muijjan. Sai pillua (arvatenkin ekaa kertaa) ja alkoi mustasukkaisesti roikkumaan tässä löydössä koska muualtakaan ei saanut pimperoa.

Nainen meinasi vaihtaa toiseen mieheen, ATM tajusi että ei tule saamaan keneltäkään, koska tuleva exäkin oli joku kassialma. Miehellä oli jo ikää 29v mittarissa, eli "kyllä sinä vielä jonkun löydät, oot niin nuori"-höpinä on jo todettu miehen tapauksessa jo epätodeksi. (todellisuudessa kunnon parisuhde pitäisi löytää viimeistään noin 25v:nä)

Sitten mies ajatteli asiaa liikaa omalta kannaltaan, tapetaan kassialma niin kukaan muu ei saa sitä. JUST JOO. Eli miehellä oli hakusessa klassinen kosto naisesta kilpaileville uroksille. Mutta hän ajatteli varsin "pienesti". Yhden ATN mummon nirhaaminen ei pahemmin vaikuta seksimarkkinoihin, (paitsi korkeintaan nostaa murhanneen miehen seksuaalista arvoa).

Jos mies halusi estää muiden nauttimisen parisuhteistaan, olisi pitänyt lähteä liikenteeseen useita dekadeja suuremmalla asenteella. Ei ajatella pikkumaisesti. Olisi pitänyt toimia näin

 

A) Katsotaan "rampage"-leffa http://www.imdb.com/title/tt1337057/  Loistava "aivot pois" sarjatulipaukuttelu. Katsoin viimeviikonloppuna, tähdet 5/5. Loistavan terapeuttista katsottavaa ATM:lle, jos unohtaa lippaanvaihdot.

B) Mietitään tapoja nirhata mahdollisimman monta siviiliä. Herkutellaan ajatuksilla miten vajakkeja viranomaiset ovat omille nerokkaille suunitelmille.

C) Mietitään mitä halutaan aikaiseksi. Onko tarpeen nirhata puolta kaupunkia. Räjäyttää kobolttipommia yms..  Miten olisi kiinalaisten naisten suosima "syötetään ankkoja"-menetelmä. Miksi nirhata narttu, nartut ovat tyhmiä YTM:ien vietävissä olevia tapauksia. Miksi ei hyökätä ongelman aiheuttajaa eli YTM:ää vastaan.  Pitkäkärkiset puutarhasakset ja humalainen/sammunut YTM, napsaisu, nakki kaloille/ankoille ja ambulanssin soitto. Kukaan ei kuole, mutta kovinkin naistennaurattaja YTM vajoaa alintakin ATM:ää alemmalle tasolle.

YTM:n tappaminen olisi tähän verrattuna kevyt juttu.  YTM:lle jää halut, mutta elämästä lähtee tarkoitus ja todennäköisyys pillunsaantiin on täysi nolla. Puutarhasaksia käyttäneelle napsahtaa vain ehdollinen vankeusrangaistus törkeästä pahoinpitelystä ja ruumiinvamman tuottamisesta ja korvaus liikkunee muutamassa tonnissa. Erityisesti jos tuomarina on jokin femakko/profeministi.

 

Mitä tästä opimme: Ajatelkaa laajemmin, ajatelkaa isosti, olkaa ovelia.