Missä suomalainen SS-mies seisoo, siellä vihollinen on aina voitettu!!!

Näin kirjoitti päiväkirjaansa eräs saksalainen, suomessa kalareissuilla usein käyvä,  BMW:llä paljon liikkuva (rekisterinumero SS-1) silmälasipäinen herrasmies joskus 1940-luvulla. Hänen kaverinsa, Felix Steiner, totesi Hitlerille
"Johtajani, missä suomalaiset seisovat, siellä seisoovat parhaat miehemme"

http://www.youtube.com/watch?v=ZpM_L5p-D00


Majuri Larry Thorne on USA:ssa kuuluisa kansallissankari,
SS-Alirynnäkönjohtaja Törni taas saksassa ja Suomessa kapteeni Törni joka
karkasi rintamalle sotimaan vaikka olis saanut vemppalomaa. Ja joka
otti työnsä suomalaisella vakavuudella ja antaumuksella, jatkoi
ristiretkeään kommunismia vastaan ja kuoli Vietnamissa. Ikävä kyllä
heko-onnettomuudessa eikä taistelussa saappaat jalassa.

Simo Häyhä on tappanut enemmän kuin Vasili Zaitsev, joka tuskin osui
ladon oveenkaan.. Pisin vahvistettu tappomatka kiväärillä 2475m taas
ammuttiin no millä muullakaan kuin .338 Lapua Magnumilla.

Ja Linus Torvalds... on mullistanut maailmaa.

Suomalaiset ÄIJJÄT (sivarihumanisteja ei lasketa ÄIJJIKSI) ovat siis kovassa kansainvälisessä maineessa sotilaina ja asiansa osaavina tekniikan miehinä. Karskeja ruisleipää syöviä ja koskenkorvaa juovia äijjiä joihinka verrattuna viiniä ja
vaaleaa leipää mussuttavat armeijaakäymättömät (tai jonkun löysän-muukalais-härölegioonan käyneet) ulkomaanelävät ovat varsinaisia neitejä.

Voisi kuvitella että suomalaiset miehet olisivat erittäin haluttuja parisuhdemarkkinoilla. Niinhä sitä voisi äkkiseltään kuvitella


Tilanne on kuitenkin niin että kunnollinen (ei muusikko, amis tai muu roska) suomalainen mies sijoittuu seksuaalisen markkina-arvonsa puolesta jonnekkin
alimittaisen munan omistavan japanilaisen ja koleraa sairastavan intialaisen koodiorjan välimaastoon. Kyllä suomalainen mies kelpaa maksamaan vieraiden valtioiden velkoja tai tappamaan vihollisia tai tekemään työtä... ja siitä vielä kiitellään kun työ tai maksut on hoidettu geenien tai luterilaisuuden saastuttamalla moraalilla.


Tekeekö suomalainen mies valloituksia? Lähestytäämpä asiaa laulujen kautta, ovathan laulut tärkeitä suomalaisille jo kalevalan ajoista lähtien.

Vapaussoturin laulussa sanat "kuolema korkea sankarin palkka... urhojen haudoilla hurratahan". Niin... suomalaiselle miehelle ainut palkka loppupeleissä on kuolema..

Mitä palkintoja muille? Palataapa viime sotiin. Kuten ahkerat lukijani muistavat, kirjoitin löytämästäni lehtiartikkelista, jonka mukaan suomessa syntyi suomalaisille naisille noin luokkaa sata venäläisvangin lasta...  puhumattakaan niistä tuhansista suomalaisnaisista joille syntyi lapinpolttajan äpärää. Käytännössä
tämä tarkoitti että suomineidon pillua sai vielä useampi ulkomaalainen.

http://irc-galleria.net/community/839900-_black-guys-r-the-hottest-people-in-this-world_/members

Sen ehkä jollain tasolla ymmärtää että joku tyhmä (äö alle 70) harvahampainen, lattarintainen lapinakka (saamelaiset, kuten romanitkaan eivät ole suomalaisia) levittää pillunsa jollekkin SS-uniformuun pukeutuneelle, tupakkaa, alkoholia ja makeisia tarjoavalle "namusedälle" jolla on vieläpä ajopelinä tyylikäs hanomagin
"sonderkraftfahrzeug"  MUTTA!!!

MUTTA..Miksi helvetissä, joku kelpo karjalainen, hämäläinen tai pohjalainen narttu antaa jollekkin moharkalle haisevalle kuppakullille? Vanhalle vainoojalle joka petti antautumisella kotimaanasa, toverinsa ja itsensä (osoitti itselleen että on kelvoton sotilas)?   Siitäkö pitää palkita?

Miten sitä lauluissa laulettiinkaan: "syvä iskumme on, viha voittamaton"...."ei auta vihamiestä armahtaa".  Suomalaiset sotavangit eivät saaneet venäjällä pillua, yleensä he eivät saaneet edes ruokaa.

Yksikään suomalainen sotavanki ei saanut pillua venäjällä.

Yksikään suomalainen SS-mies ei saanut matkallansa pillua!!

Yksikään suomalainen jääkäri ei saanut matkallansa pillua!!

Hakkapeliitat sensijaan ryöstivät ja raiskasivat ihan kiitettävästi (kun homohurrit jättivät kaikki naiset raiskaamatta)


Oikeaoppisesti sotavangit kuuluisi näännyttää nälkään, polkea
maiharilla mutaan, laittaa kaivamaan hautaansa ja ukkomauserilla
(tai vaihtoehtoisesti Walther PP99:llä, Rk:lla tai vaikka kenttälapiolla) takaraivoon.
SILLÄ!! VIHAMIESTÄ EI PIDÄ ARMAHTAA!!

Vihollinen on sellainen joka aiheuttaa sinulle harmia, aiheuttaa
haittaa tai vie sinulta jotain. Uhkasi aseella tai hyödyntää lain
suomaa suojaa. Oli se sitten itsenäisyys,maa, koti
tai mahdollisuus päästä sukupuoliyhdyntään/parisuhteeseen. Vihamiestä ei auta
armahtaa. Mikään julmuus ei ole liian julmaa kun puhutaan
vihollisesta. Mielestäni kaikenlaiset ihmisoikeusaktivistit ja rotupetturit pitäköön
turpansa kiinni tai menkööt hiekkakuopalle joukon jatkoksi perkele!

Vielä unohtamatta että saatanan lapinpolttajat... veivät naisia
silloin ja ikävän usein liian moni suomalaisnainen lähtee nykyäänkin ulkomaille.
Valitettavasti esim lentoasemilla näkee niin paljon suomalaisia rotupetturinaisia että sitä on vihainen muutaman seuraavan viikon ajan.

Eli mitäs tässä nyt kiertelemään. Pointtini on se että
1) Ulkomaalaiset miehet iskevät suomalaisia naisia suomessa
2) Suomalaiset naiset ovat maailman helpoimpia
3) Suomalaisia naisia muuttaa ulkomaille, yleensä ulkomaalaisen miehen
perässä.. jos ei niin menee lomamatkalla huoraamaan..korjaan...
antamaan ilmaiseksi pillua..
4) Suomalaiset miehet ovat naisten näkökulmasta katsoen arvoltansa
alinta roskasakkia, paitsi jos kyseeseen tulee työnteko, laskujen maksu tai sotiminen.


Lopputulemana on se että suomalainen mies häviää aina.

Suomalainen voi saada Thaimaasta vaimon, mutta niin saa kuka tahansa muu jolla on jolla on saman verran rahaa. Tai siis yleensähän suomalainen joutuu maksamaan thaikustakin ylihintaa.( Ja jos vääränrotuiset ei rassististen asenteiden takia kiinosta, niin sitten leikitään oman käden kanssa.)


Suomalainen mies on sika, ja ulkomaalaiset ihqja. Näin ajattelee suomalainen ÄMMÄ!!! Suomalainen mies on kuulema persuja äänestävä rassisti, oikein takapajuinen "impivaaralainen"...perkele. 

Jenkit, sakemannit, engelsmannit ja fransmannit pärjäävät omalla kielellään, omankielisillä markkinoillaan ja voivat opiskella tohtoritasolle opettelematta muita kieliä tai matkustelematta muissa maissa. Tai edes opettelematta OIKEITA MITTAYKSIKÖITÄ.... (painukaa vittuun jonka tilavuus on A mailia kertaa B tuumaa kertaa C jalkaa)

Ja SITTEN KAIKENLAISET PILLU&TISSIT-LAVETIT SANOVAT ETTÄ SUOMALAISET MIEHET OVAT MÖKKIHÖPERÖITÄ IMPIVAARALAISIA!!!!

Ja mitens mahtaa olla... pillun lisäksi meiltä viedään jalkaväkimiinat, tähysteiset maaräjäyttimet ja roudanmurskauspanokset yms..(jotta kaikenlaiset kommunisti-feministilesboämmät pääisisivät kiillottamaan suvaitsevaisuuden sädekehäänsä) JA SUOMALAINEN VIENTITEOLLISUUDESSA TYÖSKENTELEVÄ MIES JOUTUU MAKSAMAAN KREIKALLE JA MUILLE KEHITYSMAILLE JOTTA SE VOISI OSTAA
RANSKALAISIA SOTALAIVOJA JOILLA TUETAAN RANSKALAISIA TELAKOITA. JOKA
ON POIS SUOMALAISELTA TELAKKATEOLLISUUDELTA. JA RANSKALAINEN
ARMEIJAAKÄYMÄTÖN INSSI SAA PILLUA.

P E R K E L E !!!!!!!

Mitäs tässä voi tehdä.. otetaan taas laulusta "Ylös veljet valkoiset"...."Suomen voimat näytetään, keinot karskit käytetään.. JÄÄKÄRIN VERI TÄSSÄ VELVOITTAA!!!"


NIIIN TOTTA SAATANA!!!

Naisilta äänioikeus pois, muutama kansainvälinen sopimus nurin, YK:sta eroaminen, muutamasta ongelmallisesta kansanryhmästä eroonhankkiutuminen. Ja asiat alkaa hoitumaan. Kyllä suomalainen mies osaa ja pystyy kun kaikenlaiset ämmät ei kiellä tai pelleilysopimukset rajoita.

Katsokaa vaikka historiaa... hakkapeliitat.. jääkärit.. SS-miehet.. teollisuuden innovaatiot. Me ollaan pärjätty saatanan hyvin ja kehuja on tullut jokapuolelta. Hitler ja sen kaveritkin näki suomalaisessa miehessä potentiaalia. MIKSI EMME KÄYTÄ SITÄ. Suomalainen voi olla kovempi tappaja, parempi dippainssi tai julmempi kiduttaja kuin pahinkaan "natsi".

Jos asiat olisivat kunnossa, kreikalle ei myytäisi ranskalaisia taistelulaivoja tai jenkkien jämätankkeja (hyviksillä on panssarivaunuja pahoilla tankkeja) vaan Suomen oikeassa pääkaupungissa, Crichton-Vulcan telakalla suuniteltuja ja valmistettuja ydinsukellusveneitä varusteltuna suomalaisen aseteollisuuden tuotteilla. (C-W sukellusveneet olivat aikoinaan teknisesti saksalaisia esikuviaan
parempia ja luotettavampia) Ja rahaa tulisija lamasta ei tietokaan ja Putin harkitsisi Karjalan palauttamista suosiolla. Ja suomalainen nainen olisi kotona eikä matkustelemassa ulkomailla tai jonkin kamelikuskin pantavana.

Elämä hymyilisi ja suomalaiset voisivat olla onnellisia ja minulla olisi parisuhde.

VIHAMIESTÄ EI AUTA ARMAHTAA!!.diipadaapa välisoitto rummunpauke alkaa.. KEINOT KARSKIT KÄYTETÄÄN, LIPPAAT TÄYTETÄÄN!!! JÄÄKÄRIN VERI TÄSSÄ VELVOITTAA!!


(en täytä lippaita kun sellaisia en omista joten en ole lähdössä ammuskelemaan mitään tai ketään. Tiedoksi vain hysteerisille kukkahatuille. "lippaat" vaan sopii runomittaan kivasti)