Johtuen tämänhetkisestä maailmantilanteesta, olen päättänyt keskeyttää blogini kirjoittamisen.

http://www.yle.fi/uutiset/teemat/Norjan_tragedia/2011/07/aarioikeisto_suurennuslasin_alle_myos_suomessa_2743918.html

(ei hätää, kirjoitukset ovat tallessa). Minäkö pelkuri... HAH... Paateroikaa pois vain, blogissani ei ollut laittomuuksia. Ehkä tilanteeseennähden turhan agressiivista materiaalia. Mistään en arvannut että joku villapaitamies.....

Koska kommariluddiitit ovat mitä, ovat ja lainsäädäntökin on varsin huumorintajuton eräitä aiheita kohtaan (lainsäädäntö tiukkenee kohtapiakkoin,arvaan ma) Niin ajatuksena (HUOM!! ajatuksena, pelkkää teoreettista höpinää!!!) on ollut siirtyä tuottamaan medioiden pariin joidenka kanssa ei tarvitse pelätä kunnianloukkaus, kiihotus yms muita syytteitä. Voisi niinsanotusti päästellä täysillä.  Blogi ei ehkä ole itselleni kaikkein sopivin formaatti. 

Olisikos jonkinlainen parille kaverilleni sähköpostitse/darknetissä lähettämä itsetehty nettizine kiva formaatti. Tietysti tehtynä sellaisella lisenssillä että lehteä EI MISSÄÄN NIMESSÄ SAA LÄHETTÄÄ ETEENPÄIN!!! Koska lehti sisältäisi rassismia, "open source warfare"-materiaalia, "rakenteluprojekteja"... henkilöiden henkeen&terveyteen kohdistuvia uhkailuita... pillunvonkausraportteja... sarjakuvia... Lisäksi lehdykän materiaalia kohtaan kohdistuisi myös laatuvaatimuksia.

Ja jos JUMALAUTA JÄTKÄT!!! HEI OIKEESTI!!!... JOS JOKU PISTÄÄ Yksityiskirjeeksi tarkoitetun nettizinen jakoon trinettiin... tai vaikka tekee siitä torrentin.. niin voi helvetti. ei hyvää päivää.... (Ja jos vielä joku sepustelee jotain omia juttujaan sekaan niin vielä pahempi)

Tosin... käytännössä, minä en tuollaista kaverilehteä tule toteuttamaan. Minulla on alibi :"MULLA EI OLE KAVEREITA" :D

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sonera-kirja

Toivottavasti kukaan lukijoistani ei ole ottanut onkeensa 

lordselibacy@hotmail.com

Luddiitit eivät ole oppineet 30-luvun viinan kieltolaista yhtikäs mittä. Kun viina kiellettiin, viinanjuonti alkoi yleistymään ja markkinoille tuli myös sellaista viinaa josta lähtee näkö.

Eli kaikenlaisten mokuttajien takia tavallisen, terrorismia vastustavan tavallisen suomalaisen naisettoman dippainssin naistenvonkaamista ja henkilökohtaisista kurjuuksista, sossuämmämoku-kulttuurin valittamiseen keskittynyt blogi joutuu TEORIASSA menemään maanalle... jolloin materiaali saattaa muuttua sellaiseksi että siitä lähtee näkö.

Villapaitamies työnsi heiluria yhteen suuntaan... Mikko toiseen suuntaan...  hmm.. pitäisikö työntää takas

Itseäni lainaten:

Teko äärimmäisen paha, siitä huolimatta tekijällä oli suunitelma ajaa omaa agendaansa... MITEN? Samoin kuin autoa irroitetaan heijjaamalla lumihangesta. Riittää että heilahdukset vahvistuvat.