Wappu on sitten ohi.

En tänävuonna käynyt vonkaamassa pillua. Pääkaupunkiseudulle ei jaksanut lähteä ja täällä perstakahikilässä herra diplomi-insinööri olisi vain saanut turpiin.

Ja mitä minä pienirintaisista läskeistä, tupakoivista, tatuoiduista siiderivalas-amis/landemuijista.  (vähänkin fiksummat ovat lähteneet opiskelemaan muualle ja ainakaan vappua täällä maalla vietä)
Ensinnäkin
-Tupakoivat naiset ovat oksettavia, tyhmiä, hällävälliä jakorasioita. Eivät pidä tupakoimattomia miehiä miehinä.
-Tatuoinnit (ja tupakointi) kertovat taikauskosta ja hälläväliä elämäntavasta (tatuoiduilla paljon sukupuolitauteja yms)
-Ne on kuitenkin varattuna
-Parhaimman näköset, mutta tyhmät ovat pääkaupunkiseudulla "mä olen j.Ahde ja vedän kokaniinia nokkaan" nousukkaiden tai mamujen pantavina.
-Ne inhoaa elistisiä miehiä (pitää olla tosimies eli pelata jiäkiekkoa/jalakapalloa, tupakoida, käyttää nuuskaa yms)
-Minulla ei ole autoa, eikä mikätahansa käy.. pitää olla tuunattu amisauto kunnon äänentoistolla, (tietysti myös: pimeällä päällä pelkät päin vittua kohdistetut sumuvalot)
-Meillä ei ole mitään yhteistä

Niin... ja minä en sekaannu ali-ihmisiin, sillä ehkäisy voi aina pettää. En halua että lasteni äidillä on perinnöllinen aivojen kehitysvamma (ihminen on kehari jos ei kykene omaksumaan EDES peruskoulun matikkaa),  taipumus läskiyteen tai johonkin varhaisella iällä iskevään dementoivaan sairauteen (täällä serkuavioliittojen luvatussa maanosassa noin 50v:nä invalidisoivat sairaudet ovat yleisiä).

Ei nartun tarvitse olla huippuälykäs, kunhan ei vammanen, kehityskelvoton ali-ihminen.

Tästä wappu ohi postailusta on tullut itseasiassa perinne.
Opiskeluaikoina kävin aina aattona jossain vonkaamassa pilderbergiä (kerran kävi niin että lähdin takas kotiin kun vitutti niin paljon). Ja vapunpäivänä aamulla kirjoittelin märinää blogiin. Itseasiassa en ole eläessäni kertaakaan käynyt ulliksella. Syy tässä on se että se ei ole pillunsaannin kannalta järkevää. Mahdolliset pillut on jo jaettu aiempana aamuyönä.

Itse en ole saanut myöskään kertaakaan wappuna pillua vaikka joka wappu yritin noin pariakymmentä naista.

Ettäs näin.  Ja minulla ei ole krapulaa hähääää!!!