"klik...noniin...Markus setä lähtee nyt runkulle"

Ja siitä se ahdistus sitten iski.  Nimittäin kaikki "drunk whores" ja "daredorm" ja "nude beach" ja "college girls" kuvat jotka pistävät ahdistamaan ja masentamaan. ... kunnes sen korvaa tunne "tuollaista ei voi tapahdu suomessa". Erityisen ahdistavat kuvat ovat sellaisia jotka eivät näytä tarkoituksella tehdyltä pornolta, vaan ne on otettu koska kamera on sattunut jonkun känniääliön käsiin. Enkä tässä tarkoita yksittäisen herutuskuvia vaan kuvissa esiityy useita nuoria naisia. Joskus jopa joukko-orgioista

Lukijat ihmettelevät, miksi nuorten naisten näkeminen ahdistaa.  No siksi että nimenomaiset "college girlsit" ja daredormit kertovat seuraavia asioita

a) Tälläistä ei tapahdu suomessa. Ameriikan suuressa ihmemaassa ehkä jossain collegessa (Ainakin näin borat-näkökulmasta katsoen)

b) Olen liian vanha ja valmistunut, en pääse enää opiskelijaksi collegeen. Nuoruus on eletty ja se on mennyt hukkaan.

 

Ja mitä täällä suomessa on....hmm.. ja täällä takahikilässä. Tässä männäviikolla noteerasin jännän ilmiön joka osoitti millaisia kognitiivisia jättiläisiä täällä asuu.  Kävelin jääkiekkokentän ohi. Sillä hetkellä peli oli vihelletty poikki ja kenttää kiersi jäänhoitokone. Ja arvatkaapa mitä katsojat tekivät?

No aivan oikein, päät kääntyilivät seuraten jäänhoitokonetta... tyypillinen ilme oli suu puolittain auki, kuolaa valuen. JEE, TOSI VITUN JÄNNÄÄ SEURATA JOTAIN JÄÄKONETTA.. Minä en seuraa jääkiekkoa, koska se helvetin tylsää ja arvaamatonta. Toisaalta jos henkilöstä jääkoneen liikkeet ovat jänniä, on jääkiekko siinätapauksessa jotain überjännää.

Noh, paska paikka tämä X. En harrasta jääkiekkoa, joten voin unohtaa paikalliset parisuhde ja panohaaveet.

PS.

Olen aloittanut tweettaamisen kanavalla @lordselibacy.  Näin toivottovasti pystyn julkaisemaan enemmän ajatuksiani kuin nykysen blogini kanssa. Tietysti aina välillä pureudun enempi pohdintaa ja esittelyä vaativiin asioihin täällä blogin puolella.