NONII!!!!

HETI SAATANA SUNNUNTAI AAMUSTA VERENPAINE POMPSAHTI JA KORVISTA PÄÄSI OIKEIN KUNNON "KÄYNNISTYSSAVUT".


http://www.rantapallo.fi/myexploration/

ELI EI MUUTA KUIN ETTÄ HYI VITTU!!!!     ENJOY YOUR AIDS!!!!

Pikkuhiljaa alkaa ottamaan kaaliin tämä meininki. Kelpo 23 vuotias nainen menee haaskaamaan itsensä.

Voisikos tässä vetää itsensä kaulakiikkuun? (Nääh..)

Paremmassa rinnakkaisuniversumissa, jossa pariisin rauhansopimuksella on pyyhitty perse (neuvostoliittoa ei ole enää olemassa, pariisin rauhansopimus ei päde). Olen töissä Chriton-Vulcan telakalla http://fi.wikipedia.org/wiki/Crichton-Vulcan, Turussa, taistelusukellusveneiden ydinreaktoreiden suunitteluprojektissa. Siellä rinnakkaisuniversumissa minulla on perhe. Tässä aikajatkumossa paremman rinnakkaistodellisuuden vaimo on arvatenkin jonkin "jännän" pantavana.

Pufff... mitäpä tässä voi muuta kuin ulista. Asia ei sillä korjaannu. Toisaalta en minä saa asioita korjaantumaan. Ainut asia joka voisi auttaa, olisi totaalitäärinen muutos maan politiikassa.  Ja minä en ole poliitikko.


Toinen aamun lehtiuutinen:
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Nyt+on+aika+toteuttaa+nuorisotakuu/a1305558041224
Tästä voisi kysyä:  Miksi nuoria pitää tukea?

Ainut ongelma suomenmaassa on se että kouluttamattomilla nuorilla ei mene tarpeeksi paskasti. Työmarkkinat vaativat toimiakseen tarpeeksi ihmisiä joilla menee huonosti. Tuettu työllistyminen vain vääristää työmarkkinoita ja kasvattaa turhan työn määrää minkä voisi poistaa automaatiolla tai ulkoistuksella. Jos "syrjäytyneillä" nuorilla menisi tarpeeksi huonosti,  tämä tarkoittaisi sitä moni teinityttö alkaisi miettimään, kannattaisiko antaa pillua kouluttamattomalle "jännälle" bile/huumehörhö YTM:lle vai jollekkin muulle.

Syrjäytyneet nuoret (ja kaikenlaiset maailmanparantajat) eivät tarvitse kuin kyynelkaasua ja sähköpamppua...PERKELE!!!!

Ei muuta kuin lähden tästä sunnuntaiksi sorvin ääreen taistelemaan DL:iä vastaan, kyllä tekemään töitä jotta yhteiskunta voisi kustantaa tuollaisten rotupettureiden seksilelut ja älyltänsä vajaat äpärät joista hyvin epätodennäköisesti tulee yhteiskunnan nettotuottavia jäseniä.

Se on menoa nyt, Tahdintoistoja kolmannella:
"******* juoksee rannalla, ammun sitä singolla ******* menee paskaksi, minusta tulee upseeri!!"