"Suomalaisen naisen pimppa on se viemäri, johon koko maailman miehet likaisine kyrpineen ruilauttavat liejunsa, ja tietysti ilman kondomia. Sitten kun naisella on jo aids ja kuppa ja lapsi, sitten se kiltti suomalainen mies kyllä kelpaa elättäjäksi ja tartutettavaksi."

Näin kirjoitti eräs vasemmistointellektuelli, jonka juttuja en tätänykyä täysin kannata, koska kyseessä on vasemmistolainen mokuttaja.
 
Tässä lausahduksessa on roppakaupalla totuutta. Viimevuonna ulkomailta saatujen HIV tartuntojen määrä ylitti kotimaassa saadut. HIV tapauksia tuli siis lisää 181. Tartunnosta yli kolmasosa osui naisille.Miehet saivat tartuntansa thaimaasta ja naiset eteläeuroopasta. (Onneksi vesakeskistely ei ole yleistä)
 
Vaikka HIV:iin on olemassa sen kurissa pitäviä viruslääkkeitä, kannattaa muistaa että kysessä on virustauti joka on ärhäkkä mutatoitumaan. HIV:stä on olemassa myös "resistenttejä" kantoja.
 
 
Ja että miksi eteläeuroopasta, koska ulkomaalaiset miehet ovat ihqja ja suomalainen mies on sika.
 
 
Laitoin nämä linkit kommenttiosastooni ja sinne tuli heti kommentti "ihan tyhjää höpinää".
Jotta kaikille tulisi heti aluksi selväksi, syyllinen HIV tartuntojen määrään on monikultturismi ja feminismi. Totta, tämänhän jo kaikki tiesivätkin.
 
Jospa kuitenkin tästä saisi jutun. 
 
 
Tilanne on tämä:
Mies menee thaimaaseen ja paneskelee huoria humalassa ilman kondomia.  Näin tapahtuu, mutta miksi?
 
Miksi thaikkulaan panemaan:
 • On YTM jolle seksi on vain seksiä, ei kaipaa sitä että pillu korjaa itsetuntoa ja antaa kuvan että joku tyttö pitää.
 • Sillä on jo vaimo jolta saa huomiota, kaipaa vain paneskelemaan erilaista naista kuin hillitöntä rupsatanutta sotanorsua/lähiövalasta
 • On tarpeeksi tyhmä tai lahjakas uskottelemaan itselleen että thaikku pitää miehestä muutenkin kuin rahan kannalta
 • On saanut aiemminkin tuosta vaan mutta esim iän ja avioeron takia (wanha lihava patu) ei enää heru tuosta vaan.
 • Mies on persu ja naiset ei anna koska rassisti.
 • Feministit ovat ylipuhuneet pojan käymään huorissa (jotta voisivat jälkikäteen haukkua siaksi)
 • Klassinen: olin vaa vitun kännissä
Miksi vetää thaikkuhuoraa paljaaltaan
 • Koska vittu kännissä
 • Koska ei mulle voi tulla, enemmän ihmisiä kuolee autokolareissa.
 • Kaveritki vetää paljaaltaan
 • Kumminki saan röökistä keuhkosyävän.
 • HIV Valistus valuu toisesta korvasta sisään ja toista ulos, koska hukkuu terveys&sosiaalitätien ja margariinisetien nalkutus&naputus peittää alleen tärkeätkin asiat.
 • Se tyttö on niin siistin oloinen, se oli viiden tähden baari
 
Toisinsanoen, jos kärjistäisi. Mies joka menee Thaikkulaan ja ei ole käytännössä kokoaikaa naisen vartiomana, käy huorissa.. (tai siis ne tytöt kuulema tulee tyrkyttämää itseään jolloin menee sekaisin). Eli jos jätkäporukka lähtee thaimaaseen, siellä dokataan ja käydään huorissa. Mitäpä muutakaan siellä äijjäporukka tekee? Ja jos mies on tyhmä, elämäänsä lyhyellä tähtäimellä suunitteleva, lyhyellä tähtäimellä nautintoja hakeva, panee hän ilman kumia. Tämä on fakta.
 
Ja riskejä tulee kumminkin otettua, vaikka panisi kumilla. 
 • Kumi voi hajota, REPS!!!  (kännissä kuivana sisään). Muistelen hatusta kiskaistua lukua, että kortsu repäee noin 1/30 kerroista.  (tietystikään paksuksi ei pamahda jos repeää, joten repeämisiä sattuu huomattavasti useammin kuin vahinkoraskauksia)
 • Syljestä ei tartu HIV, jos suussa ei ole haavaumia
 • Syljestä ei tartu HIV kyrpään, MUTTA jos pip-peli on thaikun suussa, on kyseessä limakalvokontakti, vielä riskimpää jos suussa on haavaumia tai jopa aiemman asiakkaan mällit.
 • Omien panokokemuksen (pörhistää rintaa ja koukistelee jäätyneiltä pulkannaruilta näyttäviä hauiksiaan) mukaan pillusta valuu limaa. Ja sitä valuu, kumin ohi, kiveksille, lakanoille yms... Sitä limaa on siis jokapaikassa :D 
Eli siis kondomin käyttö on fiksu teko, mutta missään tapauksessa se ei ole tehokas suojaväline. Paljon harmittomampiakin taudinaiheuttajia labrassa käsiteltäessä ollaan varsin vainoharhaisia ja paikkoja putsataan viinalla ja käytetään alipaineistettuja vetokaappeja. Ainut syy kondomin mainostamiselle on se että se on ainut käytännöllinen väline jolle ei ole mitään muuta realistista suojausvaihtoehtoa. Jos joku terveystäti sanoo jotain, olen aivan varma että terveystäti ei ole perehtynyt asiaan ollenkaan vaan toistelee oppimaansa.
 
Myönnän, että kondomin heikkouksista ei kannata toitottaa. Tai YTM:ät jättävät kortsun pois "kun voi olla että se ei toimikkaan"...
 
Venäläisen ruletin pelaamista ei ole se että käyttää kortsua  panossa, jossa vaarallisten tautien olemassaolo on "äärimmäisen epätodennäköistä". Tällöin kokonaistodennäköisyys tartuntaa romahtaa sille "kuolen auto-onnettomuudessa" tasolle. Sensijaan prostituoitujen paneminen joista  joka kolmannella on HIV.. Se on jo aika vaarallista. Puhumattakaan tilanteesta jossa thaimaasta/venäjältä (omaan laskuun) tuodulla vaimolla tai afrikasta/eteläeuroopasta/eteleläamerikasta (yhteiskunnan laskuun) tuodulla miehellä on HIV ja kuvitellaan että kotia voidaan leikkiä jos käytetään aina kortonkia.
 
 
Yhteenvetona voidaan todeta että kaikkia thaimaaseen matkustaneita miehiä tulee ajatella thaikkuhuorissa käyneiltä, känniörveltävien lyhyen aikajänteen nautintoja metsästävät "carpe diem" miehet  ja junttiamikset (YTM:ät) ovat erittäin suuririskisiä HIV:n levittäjiä.
 
Jos tilanne olisi niin mukavasti että fiksut naiset jotka tykkäävät dippainsseistä eivät koskisi amisjätkiin. Voisi thaimaaseen matkailemattomat dippainssit olla varsin turvallisin mielin. IKÄVÄ KYLLÄ Moni thaikkulassa ilman kortsua paneva mies on YTM ja kaikki naiset pitävät YTM:stä.
 
Entäs ne naiset. Käyvät kuumina eteläeurooppalaisiin.. tummiin ja tulisiin... puhumattakaan afrikkalaisista.... Saatte itse kuvitella ihan itse. En kaipaa "kiihottaminen kansanryhmää vastaan"-haastetta :-P
 
Tässäkohdin suvaitsevaisuuspiperrys on tuonut yleiseen tiedotukseen piirteen: "ei saa yleistää tai stereotypioida, pitää kohdata yksilönä". 
Oli se sitten prostituoidut tai se että kehitysmaan X asukkaista, huomattavalla osalla on HIV.
 
Miksi tyttö menee ulkomaille panemaan. Yleensä tyttö menee ulkomaille muista syistä, tai ainakin alitajuntaisesti hänet houkuttelee sinne seksivietti. Yleisestiottaen ei mikään järkevä syy, sillä nainen on
hormooniensa vietävissä oleva tyhmä apinanarttu.
 
Miksi tyttö panee ulkomailla?
 • Jännä ja ihana mies ehdotteli.  Suomalaiset miehet on kaikki jotain runkkaripervoja.
 • Rakastuin,  ja suomalaiset miehet eivät osaa rakastaa.
 • Se on ihq, suomalaiset ovat jörriköitä tai yököttäviä hikikomero-nörttejä
 • Ei vitsi kun olen suvaitsevainen jos panisin ton kanssa, kaverit tulee kateelliseksi
 • Sen kanssa oli kiva puhua espanijaa/ranskaa/italiaa. Sit multa vaan lähti vaatteet.
 • Perinteiset sukupuoliroolit... niin ihqua kun mies vie ja nainen vikisee.  (suomalainen mies ei saa viedä, se on sovinismia)
 
Miksi tyttö panee ilman kortsua jännää eteläeurooppalaista/afrikkalaista.
 • HEI!! Ei saa yleistää, ei kaikilla nyt voi niiq olla mitään tautia. Pitää kohdata yksilönä. Stereotypiointia harrastavat vain jotku impivaaralaiset perussuomalaisjuntit. Suomalaisillakin on kaikkia tauteja.
 • Tää on ihan kunnon mies, ei mikään thaimaassa käyvä persujunti.
 • Kuka vittu nyt karkkia papereineen syö!! Sitäpaitsi mä käytän pillereitä/kierukkaa.
 • Mulla on lateksiallerigia, ja ei löytynyt sopivia kortsuja..
 • Kato nää ei saa käyttää uskonnon (room.kat) tai kulttuurin takia (afrikka,  kaikki tietävät stoorin afrikkalaiskylästä jossa miehet käytti kortsua kokoajan, paitsi kusella käydessään ja nussiessaan)
 • Kun se otti kortsun pois ennen kuin laukes sisään.
 • No kun mä tunnen sen miehen, ei sillä oo mitään. oon nussinut sen kanssa jo kahtena aiempana kesänä.. Nyt jo uskaltaa ilman.
 • Mä haluun ihqn ruskeanappisilmäisen piparkakkupojan!!!! Ja sit mulle ollaan kateellisia kun ne näkee kuinka suvaitsevainen olen
 • Se haluaa perustaa perheen ja muuttaa suomeen mun kanssa.... eiks ookki ihqa!!!!!
Eli panee koska suomalaiset ovat juntteja/sikoja/nörttejä/perussuomalaisia/armeijahulluja örvelöitä jotka ei osa puhua, pussata ja olla romanttisia. Ja ikävä kyllä suomalainen nainen hullaantuu miehen ulkomaalaisuudesta niin että helposti huomio kaikkeen muuhun jää.
 
Muistelen kuinka vanhassa blogissani itkin kuinka eräässä osakuntabileissä jotkin saatanan armeijaakäymättömät kikkarapäiset gigolot keräsivät naisten jakamattoman huomion. Varsinkin kun moni niistä naisista tuntui osaavan gigoloa. Olen vahvasti sitä mieltä että naisilta pitäisi kieltää gigolon opiskelu (ranska,italia, espania, kreikka, portugali..). Mihin helvettiin naiset muka tarvitsevat gigolokieltä... Kaupan kassoille työllistyvät humanistit pärjäävät ihan hyvin suomella, ruotsilla, englannilla ja itäsuomessa venäjällä.
 
(Ja tosiasiassa miestenkin kannattaa pysytellä englanninkielessä tai jossain suuressa, helposti konekäännettävässä selkäessä kielessä, esim Saksa. Nyt jo konekäännös mainstream kielten välillä on melko hyvä. Konetulkkaus/tekstitys löytyy kohta jokaisen taskusta tai silmälaseista. Turha sitä resurssipisteitä haaskata turhan opiskeluun. Ja netin kieli on Bad English, sillä pärjää kaikkialla sivistyneessä maailmassa)
 
Monet naiset tuntuvat harrastavan kielten opiskelua ja yleensä kielten opiskelulla on jokin "sosiaalinen" tarkoitus. "sosiaalinen"=turha. Yleensä jokin kielten opiskelu johtaa matkusteluun ja tämä sosiaalisiin kontakteihin ulkomaalaisten miesten kanssa ja tämä nussimiseen (tyypillisesti ilman kortsua). Ja sitten ihmetellään, miksi eteläeuroopasta/afrikasta tulee  tauteja!!!!
 
Ja kaikista ikävin juttu on se että, toisin kuin kuvitellaan. Kaikista tautivaarallisimmat naiset ovat niitä korkeastikoulutettuja joilla riittää aivokapasiteettia kielten opiskeluun (koska kaupan kassalla ei ole haasteita). Ja ne naiset joita ei voisi vittuakaan kiinostaa, ovat rassistisia amiksen käyneitä persumuijjia.
 
ATM:n kannalta tilanne ei voisi olla paskempi.  Amismuijjat eivät voi sietää korkeastikoulutettua miestä (kun se on joku vitun nörtti).  Ja minä tiedän mistä puhun. Amispillujen kanssa ei tule juttuun ja yleinen suhtautumistapa amiksilla on vihainen katse (hyi vittu mikä friikki). Okei.. sama pätee usein myös "akateemisiin pilluihin". Ja ne korkeastikoulutetut ämmät luulevat itsestään liikoja, osaavat gigolokieltä, ovat matkustelleet gigolomaissa ja panneet gigoloita.
 
 
Eli turistisukupuolitaudin kantaja on joko YTM mies joka puhuu rally-traiver enklisshiä ("kart vas kuut pat roat vas slipper") tai YTM:n tyttöystävä tai tyttöystävät. Ja naisten puolella matkusteleva jakorasia, joka todennäköisesti on kieltä opiskellut, niinsanotusti "ei vihaa sivistystä". Eli sellainen nainen joka olisi korkeastikoulutetun ja hyvintulevan miehen vaimoehdokas.
 
 
Lopputulos:
Monikultturismi ja suvaitsevaisuus aiheuttaa sukupuolitautien leviämistä.  Miehet lähtevät thaikkulaan kun täältä eivät saa, valistajat eivät saa käytettyä tehokasta, rasismia hyödyntävää valistusta. Monikultturismi on taas sotkenut jo alunperin pahasti hormoonisotkuissa olevat naarasapinat. Pahiten tämä näkyy koulutetuimmissa naisissa, siis niissä korkeastikoulutetuille paremmin sopivissa naisissa.
 
Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että monikultturismin uhreja ovat korkeastikoulutetut ATM:ät. (ja tietysti ne jotka saivat taudin).  Joko niin että nainen on suhteessa ulkomaiseen mieheen ja suomalainen mies jää ilman TAI nainen saastuu sukupuolitaudista käyttökelvottomaksi.
 
Tietysti sukupuolitaudit kannattaa testata (tappavimpiin on testit, herpekseen tai hiivasieneen ei) ennen kuin lähtee suomalaistakaan narttua painamaan paljaaltaan. Mutta sukupuolitautitestit ei korjaa tilannetta jos ATM:llä ei ole edes tsäänssiä päästä panemaan. :D  Eli nainen on joko ulkomaalaisen pantavana tai sukupuolitautusenamasennuspotilaana. Lopputulos on se että korkeastikoulutettu ATM jää ilman.
 
 
Mitä tälle voisi tehdä?  Fiksuin ratkaisu on alkaa vastustamaan monikultturismia.  Sillä monikulttuurinen suhde tarkoittaa sitä että ATM:iä jää ilman. Seksi on nollasummapeliä,  joku saa ja joku toinen jää ilman.  Kun ulkomaalainen mies saa, suomalainen jää ilman.
Ainoat miehet joka kannattavat monikultturismia ovat
a) Rastatukka-kannabis-sivareita
b) Parisuhteessa olevia (ei pahemmin haittaa kun on tauditonta kotipillua saatavilla)
c) Homoja, eivät kärsi puutetta (koska junaan voi aina lisätä yhden lisävaunun ja tavaran kysyntä lisää tavaran tarjontaa. Ei-nollasummapeli)
 
Edelleen toistan: monikultturismi vie markkinoilta pois juuri niitä naisia jotka sopisivat kaltaisilleni dippainsseille. Ja monikultturismin vastustaminen tulee auttamaan monia ja säästämään monet sukupuolitaudeilta ja ennenaikaiselta kuolemalta.
 
En voi muuta todeta kuin "YLÖS VELJET VALKOISET, SYVÄ ISKUMME ON VIHA VOITTAMATON, EI AUTA VIHAMIESTÄ ARMAHTAA, LEIJONALIPPUA NARUKÄDET KANTAA, KEINOT KARSKIT KÄYTETÄÄN, JÄÄKÄRIVERI TÄSSÄ VELVOITTAA!!!"