Yksi kuollut nainen ja pahasti haavoittunut naispoliisi, ja muutama haavoittunut.

Ei oikeen vakuuta, silti tiedotusvälineet jaksavat repiä otsikoita.
"Tässä on suomen breivikki", "aselakeja on kiristettävissä", "tälläistä oli odotettavissa"...
 
HUOH...  Joku 18v Janipetteri-tiskiharja-koriander ei saanut pillua baarista ja päätti hakea Viljamin isoveljen metsästyskiväärin ja jakaa rautaa jakorasioille.

Voin jo kuvitella miten tilanne on edennyt:
Poliisi ilmestyy paikalle minuutissa "oh fug!!....", PAM janipetteri ampuu poliisia..."oh dog what I have done..."...helvetillinen kuumotus 9000 auringon voimalla pakeneminen paikalta skootterilla 9000km/h ja kiinnijääminen.
 
Ei manifestia, ei hämäävää pommi-iskua (fobbat paikalla alle minuutissa vs tunnissa utoyalla) , huonosti valittu tuliasema jonne mahdollista tähystää (matalan talon katto...), paikka valittu niin että kohde pääsee suojaan sisätiloihin.
 
Siis ihan selkeä sekopää ja vielä tyhmä sellainen.
 
PS.
Jos joskus joudun salamurhaamaan jonkun (ei ketään 18v pissistä vaan esim jonkin tärkeän henkilön esim jonkin diktaattorin) kiikarikiväärillä, toimin kuin ammattilaiset. Valitsisin läheltä huoneiston, ei välttämättä saman kadun varresta (huomioiden myös suojaisan poistumisreitin) pystyttäisin asunnon keskelle korokkeen ja rakentaisin tuen kiväärille (tai tekisin lekalla reijän sopivaan väliseinään ja tukisin aseen aukon alareunaan). Ampuja olisi siis keskellä asuntoa ja istuisi esimerkiksi suurehkon pöydän päälle asetetulla tuolilla. Paikasta olisi ampumalinja avonaisen ikkunan kautta kohteeseen niin kapealla ampumasektrorilla kuin käytännön syyt sallisivat. Etukäteen radalla kohdistetulle aseelle (huom muista lippaiden/makasiinien puhdistus) mahdollisimman paljon tukipisteitä.. lataus, kohde piikille (olettaen paikallaanolevan kohteen), etuvedon poisto, hengityksen pidättäminen ja puristava laukaus plus vielä hifistellen "jälkipito"...plus vielä varmistuslaukaus samaan osoitteeseen samalla periaatteella jos epävarma.
 
Fiksusti valitusta tuliasemasta suuliekki ei näy, talossa kuuluu vain voimakkaita pamauksia, joista ei voi olla varma mistä ne tulevat. Myös ampuja on suojassa tähystykseltä, kunhan kukaan ei tule pällistelemään  kapealle ampumasektorille.
 
Eli vittu janipetteri-korianderijonnet saisivat jättää murhailuhommat ja "hieronnat" armeijan käyneille aikuisille miehille. Ketään ei hyödytä tuollainen järjetön satunnaisammuskelu, ei edes terroristejä/anarnistejä.