KYLLÄ SAATANA SITÄ OSATAAN VALITTAA!!! PERKELE!!!
NAISETKO MUKA SODASSA UHREJA, VOI HELVETIN PERSE!!!
 
Nykyaikana tilanne on taas toisinpäin ja kiitos kuuluu "Monikultturismi" nimiselle "marxilaiselle uskonnolle".  Yksi ihqn ja jännittävän ulkomaalaisen miehen kanssa seurusteleva nainen tarkoittaa yhtä ilman jäävää suomalaista miestä. Erityisen usein tämä käy syrjäkylillä/maaseudulla asuvien miesten tapauksessa. Ja toisaalta "nörttien" tapauksessa, sillä kyllä amisidiootti aina itselleen muijjan löytää (joko ihan fiksun jos on kauhea bodari, jos läskiamis niin jonkin tupakoivan läskimuijjan).
 
Kaikista onnettomin yhdistelmä on korkeakoulutettu nörttimies joka asuu maaseudulla muuttotappiokaupungissa.
 
Uutinen muistutti myös minua siitä, että sodan jälkeen pillunsaanti oli helvetin helppoa. Ymmärrän isoisäni sukupolven ihmettelyä miksi en naista ole löytänyt. Lisäksi tämä kertoo siitä että sota on ultimaalinen ratkaisu krooniseen pillunpuutteeseen.
 
Mitenköhän sodan saisi syttymään... arvatenkin vastapuolella olisi "vanha vainooja" (tosin ei enää neuvostoliitto) tai toiset suomalaiset (1918).
 
Pystyisin kovalla yrittämisellä aiheuttamaan kaikenlaista rajakonfliktia venäjän kanssa... kuolleita rajavartioita.. pienimuotoista terrorismia, radiohäirintää.. tai vaikka kauko-ohjaamaan tupolevin ohjaaminen Mathias Rust tyyliin kohti kremliä.
 
Mutta riittäisikö tämä sodan julistamiseksi suomea vastaan?
 
Toisaalta, tunnelmaa pitäisi kiristää entisestään..
 
TAI... rakentaisin magneettivuorytistyspommeja... Joilla saisin simuloitua ydinaseiden aiheuttamia EMP pulsseja
Suhtkoht helppo laite. Perkelellinen konkka, kuparipiuhaa, jokin jäykkä metalliputki ja lannoitepommimatskua.  Kaikki EMP-pommin osat ovat saatavilla (pommimatskuksi ehkä igor-marketista ostettu dynamiittiä). FUCK JEAH!!!!!
 
Näitä muutama piilotettuna ympäri ryssänmuata (sotilastukikohtien/varuskuntien lähelle), laukeamaan ajastetusti.  Sähkölaitteet sekoilee, viestiverkot kaatuu... ja joku dementoitunut "joulukuusi" kremlissä päättää että nyt syttyi III-maailmansota. 
 
Kuinka helposti saisi pillua III-maailmansodan jälkeen?

Jotain pitäisi kyllä tehdä, en halua että minua haastatellaan 92 vuotiaana siitä miten 2000 luvun vaihteessa jäin ilman.
Omalla kohdallani III-maailmansodan käynnistäminen käy helpommin kuin häpyhuulien saaminen kyrvänvarren ympärille.