Ei helvetti...

Olen vielä joululomalla ja jouluähky alkaa helpottaa 

Bongasin uutisen joulupyhinä, jonka mukaan kaupoista vedetään pois ja heitetään roskiin pähkinäsuklaata, josta puuttuu suomenkieliset tuoteselosteet. Ei helvetti, miksi? No koska laki sanoo että tuoteselosteet pitää olla suomen ja ruotsinkielellä, muutoin tuotetta ei saa myydä. Sääntö koskee myös mitä tahansa muutakin tuotetta, muutoin tuote on hengelle vaarallinen.

Väitetätään että puuttuvan suomenkielisen selosteen takia joku pähkinäallergikko tulisi syöneeksi vahingossa suklaata. No voi helvetin perse!!! Oikeasti tilanne on sama metsän sienissä "Syö vain tuntemiasi sieniä". Jos allegikko tai hänen omainen ei ymmärrä vieraskielistä tuoteselostetta tai ei osaa käyttää netin käännöspalveluita, NII VITTU SITTE JÄTETÄÄN SE SUKLAA HYLLYYN. 

Toinen uutinen sai maljan läikkymään yli

http://www.taloussanomat.fi/harrastukset/2011/12/28/nyt-tuli-stoppi-lelupyssyjen-postittamiselle/201119826/139?offset=20#comments

"Nyt tuli stoppi lelupyssyjen postittamiselle".

Eli Itella suorittaa pakettien tehovalvontaa ja jos paketista löytyy jokin vähänkin asetta muistuttava esine esimerkiksi VIIVAKOODINLUKIJA jossa liipaisin, lähtee paketti paluumatkalle lähettäjän kustannuksella. Tämä sen takia ettei tapahtuisi koulu tai leirikoulu tai ostoskeskusampumisia. EI VITTU!!! MITEN HELVETISSÄ TAAS JOKU SOMPUILEVA ÄMMÄ ON PÄÄSSYT PÄÄTTÄMÄÄN ASIOISTA

Niin karseaa parodiaa mitä ei edes paatuneimmatkaan irvileuvat olisi voineet kuvitella.

Suomessa taitaa olla erityinen vasemmistofeministikukkahattumonikultturisti-täti väestöryhmä joka saa kiksinsä afrikkalaisista 30-40 vuotiaista lapsipakolaisista. Ja jos vasemmistokukkahattumonikultturistitäti on niin karsea ilmestys mihin ei edes  tertiäärikupan sokeuttama puskaraiskaaja erehdy, niin sitten puretaan sitä hysteriaa ja patoutumaa:naputukseen, jatkuvaan nalkutukseen ja kieltämiseen. (Kukkahattutäteihin lasketaan myös kukkahattu-homppelisedät.)

Ja jos tälläinen vaihdevuosista kärsivä nalkuttava ämmä päätyy yrityksessä päättäviin asemiin käyttämään pienen ihmisen valtaa, on lopputuloksena DDR, oli sitten kyse valtionyhtiöstä tahi vapailla markkinoilla toimivasta yrityksestä.  Tosin Itellan tapauksessa kyse on venäläistyylisesti yksityistetystä valtiontoiminnosta (eli kavereille järjestetty suojatyöpaikka joka toimii monopolimaisesti). Itellan ohella VR ja alko ovat "venäläisittäin" yksityitettyjä yhtiöitä. Tosin VR:hän toimii loistavan tehokkaasti.

Lopputulemana lainkuuliaisten yksityishenkilöiden ja yritysten toimintaa kiusataan ja kyykytetään absurdeilla säädöksillä joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden tai terveen maalaisjärjen kanssa. Verottaja kyttää pikkurahoja (pultsarien pullonpalautusvoittoja moneen kertaan verotetuista pulloista, yksityishenkilöiden nettikauppaa yms..) kun samanaikaisesti rakennuksilla työskentelee verojamaksamattomia virolaisia rakennustyöläisiä (ja raksa-amis voi olla työttömänä&panohommissa sensijaan että palelisi raksalla). TAI sitten se että otetaan vastoin kansan tahtoa velkaa keskieurooppalaisten pankkien ja ranskalaisten telakoiden tukemiseen (kreikkalaiset ostivat ranskasta sotalaivoja, suomessa ei tietenkään ole kukoistavaa puolustusvälineteollisuutta koska vihervasemmistopiiperöt). Tai sitten se fakta että uhrittomista rikoksista tuomitaan ankaremmin kuin uhrillisista. 

Ja oletuksena jos henkilö harrastaa muutakin kuin jääkiekon katsomista ja kaljan juomista, se katsotaan heti epäilyttäväksi, lähes rikolliseksi toiminnaksi.

Eikä tämä lopu yksityishenkilöihin, laillisesti ja vastuullisesti toimivaa armeijaakin rangaistaan jalkaväkimiinojen kieltämisellä.(koska vain että kukkahattutädit ja viherhomppelisedät saisivat kiillotettua). Tai sitten karjuvaa työvoimapulaa varten hankitaan elättejä ja ählämterroristisoluja kehitysmaista. Tai Juha Valjakkalaa ei voida tuomita avovankilasta karkaamisesta...

Tälle löytyy nimitys "Anarkotyrannia"

http://takkirauta.blogspot.com/2011/11/anarkotyrannia.html

Palatakseni aiheeseen,  yhteiskunta on rajoitettu kolmivuotiaan tasolle. Turvakaiteita, turva sitä, turvatestaus tätä, ilotuliterajoituksia, pakko tuota , kielletty tuo.

Pikaisesti ajateltuna suomessa tilanne on sama kuin USA:ssa, jossa kahvikupissakin lukee varoitukset kuumasta kahvista. Pintaa raaputtamalla erojakin löytyy. USA:ssa ei varsinaisesti kielletä mitään, koska vaarallista (kuten kuumaa kahvia). Geneerisessä redneck osavaltiossa pickupin kaupanpäällisenä saa myydä AR15:sta tai AK47:n kertatuliversioksi modattuna... Niin kunhan mukana seuraa käyttöohje jossa varoitetaan osoittelemasta pyssyllä ihmisiä, eläimiä tai omaisuutta, pyssykkä nääs on tehty tappamista/materiaalin tuhoamista varten. Jos käyttöohje puuttuu, voi pickupin myyjä joutua loppuiäkseen vankilaan/deathrow:hon murhasta syytettynä (olettaen että kauppiaalla ei ole varaa)

Suomessa taas DDR-tyyliin kielletään ja rajoitetaan erinäisten tekosyiden varjolla vain ja ainoastaan sen takia että kaikenlaiset nalkuttavat ämmät saisivat kiksejä ja kiillotettua sädekehäänsä. (ja nuoret tulevat nalkuttavat kukkahattuämmät huorailevat monikulttuurisesti koska se kiillottaa sädekehää)

USA:ssa ylenpalttiset varoitukset ja kolmivuotiaan tasolle tarkoitetut poliittisesti äärikorrektit käyttöohjeet ovat pääosin tehty sellaisiksi jotta ahneet koukkunokka-verenimijä-lakimiehet eivät löytäisi pienintäkään aukkoa. Tämä on virallinen totuus.

Se mistä ei puhuta, on se että jenkit ovat keskimäärin ihan oikeasti helvetin tyhmää porukkaa. Tietysti Jenkeissä on fiksujakin, mutta neekeri, mulatti & illegal alien-meksikolaisväestön osuus on niin suuri sekä kulttuurien kirjo niin laaja. Tälläisessä monikultturistiyhteiskunnassa on käytännössä armeijatyyliin pakko kieltää oman maalaisjärjen käyttö (koska maalaisjärki voi olla kakkanaamoilla erilainen kuin järkevällä länkkärillä) ja tukeutua standard operating proceduureihin ja kuvallisiin ääriselkeisiin toimintaohjeisiin (kun kaikki eivät osaa lukea). Tietenkin muistaen äärimmäisen poliittisen korrektiuden,  she/he pitää lukea jokapaikassa. Jos lukee vain she tai vain he, voi kunnianloukkausoikeusjuttu olla lähellä.  Poliittinen korrektius on pakko monikultturismissa (ja poliittinen korrektius on oikeasti helvetin ahdistavaa, ihan tiedoksi vain)

On toki hieno asia jos asioita saa ilmaistua tiiviisti, selkeästi ja yksinkertaisesti. Mutta entäs jos tilanteeseen tulee jokin poikkeama, sitten "drone":t ovat peukalo perseessä miettimimässä miten toimitaan. Ja mikään ei toimi kun drone ei osaa käyttää tervettä järkeä.

Ja miksi USA:ssa on niin ankarat rangaistukset... No koska muuten yhteiskunta ei muuten pysyisi koossa, ellei rikollisia pidettäisi lukkojen takana. Monikultturistinen yhteiskunta hajoaa keskenään sotiviin osiin pienestäkin häiriöstä ja täten häiriöt on pidettävä pois.  (vrt. Jenkeissä katkeaa sähköt, kaupat lootataan.  vrt suomessa katkeaa sähköt, terveysviranomainen tulee loottaamaan tavaraa roskiin).  

Ja mitä tyhmempi ihminen on, sitä kovempi rangaistus tarvitaan että henkilö oppii. Elukka ei ymmärrä muuta kuin fyysistä raipparangaistusta (siksi eräissä ihq:issa yhteiskunnissa on raipparangaistus)

 

Tiukkana yhteenvetona voisin todeta, että monikylttyristi-yhteiskunta aiheuttaa sen että ihmiset ovat tyhmiä ja heitä pitää vahtia ja ohjeistaa. Tyhmyydestä seuraa myös se että fiksuja kohdellaan kehareina ja heitä kyykytetään absurdeilla terveen järjen vastaisilla säädöksillä joista seuraa helposti sääntöjen rikkoista, absurdeja rangaistuksia jotka ovat ankaria koska tyhmiin ihmisiin ei tepsi kuin ankarat rangaistukset (huomautus: systeemiin kohdistuvat rikkeet  ovat tietysti vakavempia)

Päättävien ihmisten pitäisi ymmärtää että suomalaiset eivät ole tyhmiä ja avuttomia (niin kauan kuin rotusekoituspropaganda ole ehtinyt vaikuttaa). Älkää siis kieltäkö, valistaa voi ja pitää.

Ja älkää naiset alkako sompuilemaan ja sekaantumaan "eläimiin", tulee vain tyhmiä jälkeläisiä.

Turhia toiveita... puhfff...

PS.

Odotan tuloksia siitä perhesurmasta, missä isä tappoi perheensä. Uutisten mukaan perheessä esiintyi kehitysvammaisuutta. Oma arvaukseni oli se, että perheen isä oli jotenkin kehitysvammainen.  Jos henkilö on henkisesti kehitysvammainen, kehitystaso on myöskin kolmivuotiaan tasolla.

Ja tunnetusti pikkulapset ovat psykopaatteja. Lapset eivät ole ihania, ne on oikeasti ihan hirveitä kunnes kasvavat henkisesti... (jotkut kasvavat, toiset ei ikinä)

 

Eikö tällöin kehitysvammainen, joka on pikkulapsen tasolla.. ole psykopaatti? Kehitysvammaiset eivät ole mukavaa porukkaa ollenskaan, sanoivat suvaitsevaiset mitä tahansa. 

Kehitysvammaisiin lasken myös eräät ulkomalaiset (siis jos aikuinen on lapsen tasolla)

Uuniin ne kuuluisi, ei mitään tasa-arvo lässytystä.