Lähdin sitten juhannuksen viettoon.
 
Ja yllättäen juhannus menee selvinpäin nördätessä läppärillä työjuttuja, kesämökillä. (kyllä olen babylonin lammas.. BÄÄ BÄÄ BÄÄ, vaikka voisin elää täysipainoisempaa elämää sossurottana)
 
Ei siis känniörvellystä ja tästä seuraavaa juhannusheilastelua ja pippelin uittamista pimpassa.
 
Kirjoitan blogia junassa, jossa matkustaminen olisi voinut olla minulle ilmaista.
 
Se on nääs siten että, asemalta lippua ostaessani (siis tiskiltä, en ole wanhoja analogisia aikoja haikaileva luddiitti, vaan luottamukseni tietotunaattorin osaamiseen ei ole kovin vahvoissa kantimissa.)
 
Tiskiltä tuli topakka vastaus "systeemit on jumissa, osta junasta".Siispä suoraan junaan.
 
Junassa konnari ilmestyy vaunuun ja alkaa kyselemään matkalippuja, liputtomille matkustajille sanoi "kaverilla on junan ainut toimiva laite, myydään jos ehditään".
 
EI VITTU!! NYT VÄHÄN SÄRMYYTTÄ!!!... "KAVERILLA ON".. JUST ennenvanhaan konnarit (vai oliko kommarit?) sanoivat toisiaan "tovereiksi". Muutenkin konnareista on tullut naurettavia pellejä.  Minun nuoruudessani 2000-luvun puolivälissä....
 
Selvä, lippua ei myyty...JESS!!!!  tästä tulee ilmainen matka.
 
Sitten tulee konnarin "kaveri", jolla on toimiva laite. Lähettyvillä ollut liputon miesmatkustaja maksaa...Hetken jään miettimään.... Josko jättäisin maksamatta. Kun kuitenkin junassa on laillisesti maksamiselta välttyneitä matkustajia. Joka tarkoittaa sitä että lipuntarkistusta ei ole ja jäniksenä matkustamisesta ei voi jäädä kiinni.
 
SITTEN TEIN VIRHEEN!!!  YHEN HELVETIN ISON VIRHEEN!!!
 
Olin ottanut refleksinomaisesti mastercardin esille. Niin koska matka tottakai maksetaan. VITTU VÄÄRIN, NIIN HELVETIN VÄÄRIN!!! Minä sitten jouduin maksamaan koska maksoin. Ei HELVETTI!! VITUN SÄKKI, VITUN IDIOOTTI. HELVETTI KUN OLEN TYHMÄ!!
 
Ilmatteeksikin olisi voinut päästä.
 
 
PUFF!!!  Ei vitun vittu.
 
Sanon seuraavan sillä uhalla että minua voidaan syyttää "talousvihapuheesta"
 
En ole uskonnollinen, joten ylläoleva tutkimus ei päde. Täten syytä pitää hakea "huonoista" geeneistä
 
Suomalainen mies on rehellinen ja saatana maksaa.  Kaikenlaiset gigolot ja eteläneläimet eivät maksa, varastelevat, ovat epärehillisiä, elävät velaksi. Lopputulema on se että rehelliset maksavat ja gigolo saa pillua. 
 
Ja tavallinen siisti, koulutettu (TKK) ja urheilullinen (poislukien ammattiurheilijat yms)  suomalainen mies on kansainvälisessä miestenvälisessä seksikkyyskilpailussa jossain impotentin japanilaisen kääpiötransun ja tertiäärikupan terminaalivaihetta sairastavan intialaisen koodiorjanörtin välimaastossa.
 
Nykymaailmassa ei tosiaan rehellistä peliä pelaamalla voi voittaa.  Pitää elää jotain tyyliin lipevä psykopaatti- espanialainen raikulikatupoika - kreikkalainen byrokraatikko.
 
Ja minä en tosiaan itsestäni, kumminpäin pitäisi olla itselleen vihoissaan
a) Se että harkitsin vakaasti pummilla matkustamista ja vihastuin itselleni että olin rehellinen
b) Se että olin tyhmä, laumasieluinen ja alistuva lammas
 
 
Niih...  Armeijassa opin yhden asian, tai sanotaan että huomasin yhden asian mutta en kyennyt oppimaan sitä. ja se on
 
"YHTÄÄNMITÄÄN EI OLE PAKKO TEHDÄ KYLLÄ JOKU MUU HUOLEHTII JA JOS TEKEE JA ON REHELLINEN NIIN SIITÄ KÄRSII"
 
6kk aikana olin jokaikisen päivän rivissä, ainut vapautukseni oli OKV verenluovutuksesta.   Kassulla: JUMALAUTA!!! MIKÄ SITÄ KÄTTÄ VAIVAA!! Herra alikersantti, alokas Selibacy OKV (kunnon Troll face ilmeellä).. KRRmm asia selvä.
 
Vempaton palvelus tarkoitti että sain kestettävkseni sen kaiken paskan. Kaikki helvetin leirit, joilla satoi eikä tapahtunut mitään jännää.. joilla mietin, "kyllä minä seuraavan leirin movetan".
 
Sensijaan jo P-kaudella gonahtaneet ammattimovettajat pääsivät niin helpolla kuin olla ja saattaa. Ja kouluttajat avautuivat leirillä särmästi toimineille taistelijoille movettamisesta.
 
Fiksuimmat hankkivat vapautuspaperit... ylilaudallakin jaksetaan hehkuttaa "ilmeeni kun D:n paperit". Nykyään vapautuspaperin saaminen kun ei vaadi kummoisiakaan lahjoja. (jos lähtisin armeijaan nyt ja tieto blogistani leviäisi, saisin varmasti T niinkuin "terminaattori"-paperit)
 
Ja kovimmat (mutta ei niin fiksut) vetävät hiustenajoa vaativaa alikessua turpaan heti ekana päivänä ja menevät suorittamaan totaalipalvelusta
 
 
Ja se on ainakin varmaa että armeijan suorittamattomuus ei ole mikään este naisen saannille. (Suorita asepalvelus miehistössä, olet naisten silmissä alemman tason alistuva mies. Suorita asepalvelus upseerina, kärsit naisten mukaan huonosta itsetunnosta.)

Omasta tuvastanikin lähti P-kaudella eräs masentunut & ahdistunut, tyttöystäväänsä kaipaava, kolmiolääkkeitä popsiva nynnerötapaus siviiliin... NIIN!!! JA lukijat arvaavat hajoitti kun illalla valojen sammuttua tuvasta kuului kommentti  "******* pääsi tästä paskasta.... niin nyt se on panemassa..."
 
VITUN REILUA.
 
HYI SAATANA!!!! Pedo-animea nyt sentään jotenkin pystyy ymmärtämään, mutta PONEJA!!!
 
EI HELVETIN PONIN  PERSEVITTUKYRPÄ!!!
 
Yhteiskunnassa on selkeästi jotain sairasta jos miesten pehmoilu on jees, samoin epärehellisyys,vastuuttomuus ja selkärangattomuus on ihailtavaa. Samoin kaikenlainen pehmohumanismi ja viherpiipertäminen.
 
"the world is sick and we are the cure", voisi todeta. Olisiko kuunatsismista apu yhteiskunnan henkisiin sairauksiin?
 
Äskeinen vuodatus saattoi antaa kuvan että selkärangattomuus ja rehellisyys johtaa onnettomaan elämään, katkeroitumiseen, paskan niskaansa saamiseen, selibaattiin, tylsyyteen ja ennenaikaiseen kuolemaan.
 
Kun vaihtoehtona olisi olla "varasta ja huijaa aina kun pystyt", välttele armeijaa, opiskele humanistista hömppää, elele keskikalja/kannabis-pöhnässä ja katsele ponivideoita, fanita poneja ja katsele maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi.
 
Mutta oikeasti, kun elää kuin natsi, katselee maailmaa selvinpäin (selvänä tai,kofeiinilla/pervitiinillä terästettynä) inhorealistisesti & analyyttisesti mutterinmuotoisten silmälasien läpi, opiskelee teknologiaa ja kovia luonnontieteitä. Tällöin elämä tuntuu vasta elämältä. Vaikka elämä olisikin ankaraa, on se helvetin antoisaa.  
 
Movettajat jäävät paitsi myös parhaista voitontunteista, väkivallan voiman tunteesta kun vihollistaistelija putoo simulaattoriottelusta,,, tai kuinka viimeisessä lippaidentyhjennys vedossa makaan vaunun katolla ja ammun sarjoja samalla kun vaununkuljettaja luukuttaa heviä.  Tai se kun töissä saa hommat toimimaan ja tunteen että on saanut maailman jotain helvetin hienoa aikaiseksi.
 
Eli kattokaa saatana poneja vaan vaaleanpunaiset silmälasit naamalla ja matkustakaa pummilla.