Käytiin tänään vähän äänestämässä, no menikö se vahvasti?

 http://www.vaalikone.fi/presidentti2012/tulos/

NO EIHÄN SE MENNY!!!!

Valtiotieteiden tohtori, reservin kapteeni ja suomen kieroin poliitikko ei päässyt toiselle kierrokselle. Soinin ohella oma suosikkini. Väyrynen olisi ollut mitä parhain presidentti. Kierohan se jalasmökissä asusteleva poliitikko on, mutta kieroja poliitikkoja ei pysty manipuloimaan.

Jos kierous valjastetaan isänmaamme hyväksi, lopputuloksena on josta loppupeleissä on meille kaikille hyötyä. Sensijaan sinisilmäinen rehellinen viherpiiperöinti ja maailmanparannus (miinakiellot yms) aiheuttaa vain ja ainoastaan ongelmia.

Ja mitä vaalien tulokseen tulee, ei voi muuta todeta kuin

http://ylilauta.org/b/src/132726380462.gif

JA perään palmfacet....  MIKSI!!!  Nyt on viherpiipertäjä toisella kierroksella, stereotyyppisen pahan ja lipevän kokoomuspoliitikon kanssa.

Toisesta kierroksesta tulee erittäin jännittävä. Presidenttiehdokas voimakkaasti mielipiteitä, niin tekee myös persedentti -ehdokas. Kumpi voittaa, jättävätkö duunarit äänestämättä?

 

Itse äänestän Niinistöä. Järjen ääni. Viekööt saatana natoon, parempi se kuin se kakkonen.

Pahinta tilanteessa, jossa persedentti voittaa on se että meille tulee presidentin virkaa hoitamaan henkilö jonka maailmanparannus, tiedostaminen ja viherpiiperöinti on pahemmalla tasolla kuin Tavjalla.  Pahin ongelmana ei ole se että Haavisto on homo. Vaan se että Haavisto on ihan kaikilta ominaisuuksiltaan täysin tasavallan presidentiksi kelpaamaton yksilö. (ainoastaan Eva Alapesuallas olisi ollut huonompi).

Haaviston ainut hieno piirre on se että hän ei ole suomenruotsalainen :D

Perusongelma nro1: Haavisto elää selkeästi harhaisessa maailmassa jolla ei ole mitään tekemistä reaalimaailman kanssa. Tämä perusasia ohittaa kaikki muut ongelmakohdat. Presidentti ei kykene hoitamaan virkaansa jos elää harhoissa.

Toinen ongelma: Kun Tavja hössötti maailmalla sotkemassa suomen ulkopolitiikkaa, pystyivät muut poliitikot ja diplomaatit suhtautumaan asiaan huumorilla "haha.. tollasia lässylässyjä noi vanhat ämmät on".  Sensijaan jos mies rupeaa puhumaan vähemmistöjen oikeuksista ja muusta paskasta,suhtautuminen voi olla jyrkempää ja maailmanparannus voi herättää voimakkaampia reaktioita.

Kolmas ongelma: Haavisto EI OLE SIVISTYNYT!!!  Ei todellakaan, pelkkä ylioppilas.  Tyypillinen lukio-intellektuellin tasolle juuttunut seniilipappa. Yhtä intellektuelli kuin Pekka-Eric Auvinen, ainut ero että Haavisto on lukenut hieman erilaisia kirjoja.

Neljäs ongelma: Presidentti EDUSTAA suomea. Ei se todellakaan anna suomalaisista oikeaa kuvaa jos suomikuvana on jokin armeijaa käymätön, kasviksia (vain luomua, huom!!) puputtava, viherpiiperöivä, equadorilaisen toyboyn kanssa homoileva ja vähemmistöhen etuja ajava "mies".  Kohta ruotsalaiset alkavat näyttämään heteroilta.  Mitä tämä tarkoittaa yrityksille, joilla on liiketoimintaa rättipäämaihin?  Mitä tämä tarkoittaa työllisyydellä, yritysten menestymiselle ja verotuloille joista hyvinvointimme maksetaan? 

 

Onneksi kuitenkin presidentin valtaoikeuksia ollaan rajoitettu...onneksi. PAITSI

http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_tasavallan_presidentti

a) Virkamiesten nimitykset:  Suomea hallitaan virkamiesten mielivallalla. Ja presidentti järkkää virkoihin kavereitansa. Lopputuloksen voitte kuvitella. Idioottimaisia säädöksiä, absurdeja luonnonsuojeluun tähtääviä asetuksia, rassismin ja vihapuheen kyttäämistä yms..

b) Valta pitää itsensä vallassa 6 vuotta.  Edes eduskunta ei voi erottaa presidenttiä.

c) Johtaa ulkopolitiikkaa

Tilanteissa jossa valtioneuvosto ja presidentti ovat eri mieltä ulkopoliittisesta päätöksestä, presidentin kanta ratkaisee. Hän päättää Suomen ulkopoliittisesta toimintalinjasta ja esimerkiksi nimittää diplomaatit sekä tapaa ulkomaiden valtionpäämiehiä näiden virallisilla vierailuilla Suomeen

ELI JOS jokin asia on vastaan viherpiipertävän ällösuvaitsevaisen persedentin mielipidettä, voi hän toimia ulkopolitiikassa TÄYSIN oman päänsä mukaan.

Asian tekee varsin ikäväksi SE, että kun siinä pisteessä kun ulkopolitiikka menee kirjaimellisesti Putinin reisille, tilalle tulevat aseet. Ja armeijan käyneenä tämä tarkoittaa sitä että minä joudun tarttumaan aseeseen (kun taas homosivarit eivät kuin toistensa "aseisiin").  Oma aselajini on vielä siitä vittumainen, että odotettavissa oleva elinaika taistelussa on joitain sekuntteja. Sotilaallinen konflikti tarkoittaisi minulle varmaa kuolemantuomiota.

Plus... meillä ei ole jalkaväkimiinoja millä suojata telamiinat. Ryssä tulee ja potkii tellut vaunujensa tieltä...perkele... KIITTI VITUSTI!!!! JA sen takia minä kaadun turhassa sodassa, samoin kuin moni muu.

d) Puolustusvoimien ylipäällikkyys:

Puolustusvoimat ovat presidentin käskynalaisia siihen pisteeseen asti kun presidentti luovuttaa johdon jollekkin muulle suomen kansalaiselle, yleensä puolustusvoimien komentajalle. Tässä tuleekin pieni JOS!!!. Siis JOS EI LUOVUTA.

Mitä sivari tekee jos hänen aiheuttama konflikti meinaa johtaa sotaan?  Vaikka eduskunta päättäisi liikkekannallepanosta, persedentti voi antaa käskyn

"Liikkuvat taakse!!!  Venytelkää esaa kun ryssä tulee rajasta läpi, laukaustakaan ei ammuta". 

Sillä sivarin maailmankatsomusta vastaan on se että vihollista vastaan käytäisiin asein. Siinä sitten ryssä valtaa maan ja kerää pois vaaralliset aseet asehulluilta heteromiehiltä. Maailma on taas parempi paikka elää kun aseita on vähempi. Ja jos suomella ei ole aseita, menee kansainvälinen aseteollisuus konkurssiin romahtaneen kysynnän takia. (tähäntyyliin Haavisto perusteli maamiinakieltoa.. muka PV:n pienet hankinnat jotain vaikuttaisivat.).

 

Summasumarum: Toivokaamme että suomen kansa tulisi järkiinsä vaalien toisella kierroksella.  Suomen pahin turvallisuusvaje on tällähetkellä suomen naiset, jotka elävät harhoissa: "se haavisto on niin sivistynyt ja mukava...". Haaviston menestys kertoo myös karua kieltänsä siitä, millaisista miehistä nykynaiset pitävät: Sivarihomoista jotka eivät ole ole suorittaneet korkeakoulututkintoa, eivätkä ole tehneet päivääkään "oikeita töitä"

Ja voisi kysyä:  Kuka enemmistön edustaja on niin helvetin tyhmä että valitsee edustajan joka enemmistön edun sijasta ajaa vähemmistön etua?