Kommenttilaatikkooni tipahti klassinen ihmettely: "Eikö koulutettu mies ei kelpaa?". Kuulema minä väitän että kouluttamattomat amisöykkärit vievät naiset.

Tätä väitetta vastaan käy

Timo Soini

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/12/1464224/tutkijat-soinin-naispuheista-provokaatiota-vai-aanten-kalastelua

Osmo Kontula

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/12/1459496/ongelma-parisuhdemarkkinoilla-nainen-katsoo-koulutusta-mies-ulkonakoa

Ja Kommenttiosastoon .cc.hut:sta kirjoittava mieshenkilö

<i>Ei varsinaisesti liity tämän tekstin sisältöön, mutta aiempien kirjoitustesi aihepiiriin, joten ihmettelen: nyt ovat presidenttiehdokas Timo Soini ja auktoriteettina väestöliiton Osmo Kontula yhteen ääneen valittaneet että matalasti koulutettu mies ei saa naista. Eikö sinun perusteesejäsi ole nimenomaan se, että amisöykkärit vievät kaikki koulutettujen kunnon miesten naiset? 

Miten vastaat tähän korkealta tasolta satelevaan kritiikkiin, jossa väitetään että naiset ovat liian korkeasti koulutettuja ja vaativat miehiltä liikaa? Eivätkö naiset rakastukaan renttuihin? Onko Lordi sittenkin saamattomuutensa kanssa yksin? Voidaanko vastakkaiset teoriat sovittaa yhteen?

Tässä ristiriidassa olisi varmaan aihetta kokonaiselle blogipostaukselle. Inspiraatioksi voisi ottaa vaikka Virpi Salmen kolumnin http://www.lily.fi/juttu/mies-miksi-olet-aalio . Myös Osmo Soininvaara on sivunnut aihetta tuoreimmissa kirjoituksissaan.</i>

Jos olisin vielä nuori ja ärhäkkä, lähtisin näitä vastaan syöksyyn, runsaalla tulenkäytöllä. Sensijaan kysymys "voidaanko vastakkaiset teoriat sovittaa yhteen".

Onko väitteissäni "amisöykkärit vievät naiset" ja Soinin väitteet.. muka eroa?

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/12/1463921/il-soini-haukkuu-naisten-moraalia---jampasta-toiseen

Nainen vaihtaa miehen parempaan kun siihen tarjoutuu tilaisuus, pitää muuten aivan paikkaansa.

http://ess.terve24.fi/blogit/henry-laasanen/kelpaako-maisterisnaiselle-duunari

Myöskään fakta että <i>Parisuhteiden asiantuntijan, tutkimusprofessori Osmo Kontulan mukaan jopa puolet keski-ikäisistä duunareista, vähemmän koulutetuista miehistä on vailla partneria</i>

Voi mielestäni pitää ihan hyvin paikkaansa. Läskit, juopot työttömät KESKI-IKÄISET amikset ovat naisettomia. Tällä ei ole mitään tekemistä sen ikävän faktan kanssa että 15-35 vuotiaat amikset vievät naiset. Tietysti tyhminkin pissis kyllästyy amismieheen kun kaljavatsa alkaa kasvaa, työttömyyttä kertyy, impotentti ja muita terveysongelmia ilmenee eli kun jännittävä, tatuoitu öyhöttävän alaluokan edustaja muuttuu tylsäksi alaluokkaiseksi viinaanmeneväksi, katkokäveleväksi haisevaksi säkiksi.

Valitettavasti tuohon ikään mennessä amiksen kanssa asunut nainen, oli miten akateeminen tai näyttävä sexybabe, on takuulla väistämättä taantunut, vanhennut , synnyttänyt kakaralauman ja kulunut amiksen hakattavana sellaiseen kuntoon että hänen seksuaalinen markkina-arvonsa on jossain kuolleen norpan ja vastavalmistuneen dippainssin välimaastossa. Eli varsin yököttävä tapaus.  Monesti yli 40v eronneet naiset päättävät sitäpaitsi pysytellä erossa kaikista miehistä.

JOTEN minä en kiistä sitä faktaa että KESKI-IKÄISET persuja äänestävät duunarit ovat enemmälti ilman parisuhdetta.

 

MUTTA!!! Sensijaan kukaan ei ole puhunut siitä miten amikset vievät lukio-ääsburgerin naiset. Amikseen menevät ne tupakkapaikan kingit ja koulukiusaajat, eli YTM:ät. Tämä on niin raaka fakta kuin olla ja voi...So say we all!!!

On toisaalta totta, että pienellä paikkakunnalla monet kovatkin öykkäriamikset jäävät ilman naista, mutta tämä johtuu ihan siitä että naisia ei kertakaikkiaan riitä, koska jos naisella on vähänkin järkeä päässä, lähtee hän opiskelemaan lukion tai sitten sen amiksen jälkeen jonnekkin isompaan kaupunkiin, jos ei muualle niin johonkin ammattisurkeeseen.(AMK)

Ja mitä jää jäljelle?  Tupakoivia ja tatuoituja amispissaliisoja. (oikeasti, onko pikkupaikkakunnalla muita kuin tupakoivia pissiksiä. Ainoat tupakoimattomat muijjat taitavat olla joko lukiolaisia tai kuolaavia,rullatuolissa istuvia kehareita)

Voidaankin kysyä, millaisista miehistä tälläiset naiset pitävät. Ainakaan ei nörteistä. Amismuijjilla on luontainen hyljeksintä, eräänlainen allergia "nörttimäisiä" miehiä kohtaan. Oikeastaan tällä ei ole merkitystä sillä en minä kelpuuttaisi tupakoivaa ja tatuoitua muijjaa (oli amis tai akateeminen)

Lopputuloksena on se että pikkupaikkakunnalla pätee yläastesäännöt, tupakkapaikan rentuimmat öykkäriamiskingit vievät naiset, muut jää ilman. Myös amisjätkät jotka eivät ole kaikista alffoimpia (esim keharit tapaukset) jäävät ilman naista. Ja kaikista huonoimmassa asemassa on se dippainssi joka on valmistuttuaan joutunut muuttamaan pikkupaikkakunnalle ja ei ole hankkinut omaa eukkoa muualta.

Voidaankin kysyä, miten "duunari" määritellään nyt ja erityisesti tulevaisuudessa. Kun nykypäivänä lähes kaikki käyvät AMK:n ja moniin entisiin duunariammatteihin vaaditaan "korkeakoulutus" esim lastentarhanopettaja. Onko dippainssin pahvit TKK:n fyssalta omaava "kvanttimekaniikka-asentaja" duunari vai akateeminen?

 

Entäs sitten yliopistokaupungeissa? Paskasti sielläkin.  Amismuijjat hyljeksivät nörttejä ja ovat tupakoivia lorttoja. Akateemiset akat taas kulkevat nenä nyrpeästi pystyssä.

Akateemiselle naiselle kelpaa

a)Mies jolla on helvetisti rahaa, tai ainakin näyttää siltä eli on lipevä sliipattu pukupelle-RUK-psykopaattikusipää-"Johtaja". Asburger-dippainssillä ei ole mitää 

b)Mies joka on lääkäri tai Lakimies, tylsiä ammatteja, mutta kelpaa koska raha. Lääkäreiden ja lakimiesten perään vittu märkänä kuolaavien naisten mielestä dippainssi on köyhä juntti. Tosin dippainssi voi herkutella ajatuksella että lakimiehet ovat yleensä mattivanhasmaisia tylsimyksiä. Täten lakimiehen muijjat käyvät kuulema panettamassa itseään prätkäjengiläisillä ja maahanmuuttajilla... HÄÄHÄHÄ!!!!

c)"Mies"- Totaali/Sivari/Rastatukka/Narkkari/Hippi/Taiteilija,  kato pehmeet arvot on kova juttu. Liian moni akateeminen nainen kokee helvetin tärkeäksi oman auransa kiillottamisen, viherpiiperöimällä tai jakamalla pilluansa jännille ulkomalaisille. Perussuomalaisia äänestävä DI jolla on siisti lyhyt tukka ja helvetin kovat arvot, on varma että viherpiipertävä/mokuttava narttu ei pahemmin lämpene.

d) "Mies" joka on tissiposki/Justin Bieber. Yleensä jostain hormoonihäiriöstä kärsivä nainen joka sekaantuu "miehiin" jotka eivät ole miehiä oikeastaan ollenkaan. Hyvällä tuurilla joku neitsyt-nörttiteekkari-tissiposki voi päästä poikuudestaan. Sensijaan millään karskilla dippainssiäijjällä ei ole mitään jakoa. Monesti tissiposkista pitävä narttu siirtyy joko toisiin naisiin tai rastatukkahamppusivareihin.

e) Mies joka on rikollinen. Eli klassinen "rakasta miestä jos se muuttuis". Pahimpien rikollisten perään kuolaavat nimenomaan humanistit. Humanistien ajatusmaailmassa kun oletetaan että ihminen on pohjimmiltaan hyvä ja kaikki myös sarjamurhaajat tulisi käsitellä yksilöinä eikä luoda virheellisiä stereotypioita.

f) Mies on julkkis.

g) Mies on jännittävä ulkomaalainen. Ulkomaalaiset miehet, erityisesti jännittävät ovat miesryhmä jolla on kovin vienti. Ihan sama millainen mies on, se meriitti että iho on musta/ruskea ja piirteet eksoottiset ohittaa kaikki muut vaatumukset. Myöskään naisen lähipiiri ei voi paheksua ulkomaalaisen valintaa puolisoksi, sillä kukaan naisen lähipiiristä ei halua leimaantua rassistiksi. Sosiaalinen paine kun vaikuttaa oleellisesti naisen parinvalintapreferensseihin. Yleensä dippainssi on sellainen nörtti että naisen lähipiirissä on vähintään muutama narttu joka ei voi sietää nörttejä. Tällöin nainen ei voi valita dippainssiä.

 

Yhteenveto:

  • KESKI-IKÄISET amisäijjät jäävät ilman naista
  • Amisjätkät vievät naiset
  • Naiset rakastuvat renttuihin
  • Naiset ovat ylikoulutettuja ja vaativat miehiltä liikaa
  • En nää mitään ristiriitaa siihen linjaan nähden jota olen jo syksystä 2005 asti blogannut.