Olen rassisti, olen siitä ylpeä ja en häpeä sitä yhtään.
 
Rasismi on raakaa todellisuutta. Rasismi on luonnollinen reaktio. Perinnöllisyystiede toimii koska se on tiede (scientia) eikä oppi (studia). Opit eivät ota opikseen, tiede korjaa itseään kun asioista opitaan. Olen tieteen ja edistyksen puolella. Olen teknologiafriikki ja olen omistanut elämäni teknologian kehittämiselle joka nostaa ihmiskunnan teknisen kehityksen tasoa, pienin askelin singulariteettiä kohti http://fi.wikipedia.org/wiki/Teknologinen_singulariteetti Oli teknologinen kehittyminen hyvää tai "pahaa" johtaa se pitkällä aikavälillä se tuottaa hyvää ja tuottaa uusia teknologisia rönsyjä.
 
Olen myös militaristi. Ihmisten tappaminen on ihmiselle lajityypillinen käyttäytymismalli jota en häpeile yhtään. Sotiminen, väkivalta yms on vain eräs (tehokas) tapa torjua vihollisen aiheuttama haitta. Ja vihollinenhan määritellään sellaisena henkilönä, henkilöryhmänä, järjestönä, valtiona, uskontona yms... joka yrittää viedä sinulta jotain (omaisuutta, ruokaa,henkeä, terveyttä, elintilaa, parittelukumppania yms...) tai ESTÄÄ niiden hankkimista. Tietysti jokaisessa yhteiskunnassa on rajoituksia ja sääntöjä, mutta valtio ei yleensä ole vihollinen (Klassisesti ajatellen, yhteiskunta on ottanut pois joitain vapautta ja antanut vaihdokkina takaisin yhteiskunnan turvan ja infrastruktuurin yms..). Väkivallan sopiva käyttö, sillä uhittelu monesti myös pelastaa ihmishenkiä ja edistää rauhaa. Henkilökohtaisella tasolla, muistatte jutun eräästä minua kiusanneesta amiksesta jonka pistin kuriin väkivallalla& hengen ottamisen uhkailulla ja kiusaaminen loppui seinään. (kyseessä oli minua pienempi retardi amis, voitin tappelun helposti.. tuon kun olisin tajunnut yläasteella...)
 
Esimerkiksi ydinaseet, siis teknologia ovat estäneet III maailmansodan, ei mikään "rauhankasvatustyö & kansojen ystävyys" tai humanistipoliitikkojen haavistolainen neuvottelu & paskanjauhanta.  (ja reserviläisenä olen tyytyväinen, ei tarvitse lähteä mettään rymyämään kuin isoisä ja isoisän isän sukupolvi). Lisäksi joukkotuhoaseiden teknologia on vauhdittanut muiden alojen kehitystä.
 
Enkä usko jumalaan, naistenlehtien hömppäkirjoitteluun, humanistisiin oppeihin, horoskooppeihin tai lain sanelemiin sääntöihin miten pitää korrektisti ajatella ja suvaita.
 
Olen myös hyvin liberaali henkilö. Kannatan sananvapautta, seksuaalista vapautta (kunhan ei pilaa kansan geeniperimää tai levitä tauteja. Tai kukaan varaa itselleen enempää kuin yhtä pillua tai pillu varaa pillua) ja vapautta turhista rajoituksista (vapaa kilpailu) sekä erityisesti informaation vapautta. Asioiden opettelu, erityisesti luonnontieteet/teknologian opiskelu tekee ihmisestä kyvykkäämmän ja antaa vapauksia tehdä jänniä asioita  (tuontavälineet ovat henkilön itsensä päässä, ei "kapitalistisian" hallussa..tiedoksi kommareille). Tietoa pitää olla saatavilla (ja ihmisistä pitää voida saada kerätä rekistereitä ilman naurettavia lupia).  En kuitenkaan ole piraatti: Teknisen ja luovan työn tekijöille kuuluu korvaus työstään. Tosin olen sitä mieltä että tekijänoikeudet voisivat raueta 25vuoden päästä julkaisusta (kts abandonware).
 
Kovat arvot, Kova teknologia, Kova jätkä. Sellainen minä olen.
 
Ja minua haukutaan natsiksi.  Ja kenenkä toimesta? Sellaisten ihmisten jotka edustavat vastakkaisia asioita kuin minä. Sellaisten joita pidän vihollisinani.. siis Vasemmisto-ällösuvaitsevais-viherpiiperö-feministi-antifasisti porukan taholta. (jos antifasistit ovat vastakkaisia kuin minä niin minä olen kai sitten fasisti).
 
Vasemmisto-ällösuvaitsevais-viherpiiperö-feministi-antifasistit
 
Siis sellainen porukka joka kannattaa: kannabiksen laillistamista, rajoittamatonta maahanmuuttoa, vastustaa ydinvoimaa myös fuusioteknologiaa kuten greenpeace, koska todella tehokas ja  käytännössä ehtymätön energianlähde tekisi viherpiipertämisestä tarpeetonta ja elämä muuttuisi länsimaissa liian mukavaksi ,kannattaa pehmeitä arvoja,kannattaa pehmeää teknologiaa, toivoo että palattaisiin keskiajalle, vastustaa kehitystä, kannattaa lukumäärä/laji/sukulaisuussuhde(down syndrooma on vain syrjinnän tulos ei letaalialleelien) /ruumiinlämpöneutraaleja suhteita ja avioliittoja, kannattaa valkoisen rodun sekaantumista kognitiivisesti heikompilahjaisiin, kannattaa raskasta brezneviläisesti toimivaa julkista sektoria ,kannattaa lakeja joilla suojellaan rikoksentekijöitä.
 
Minä nään tuollaisen porukan mieleltään sairaana porukkana joka on menettänyt kosketuksensa reaalimaailmaan. Vasemmisto-ällösuvis-viherpiiperö-antifasistit kun tunnetusti katselevat maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi ja tulkitsevat asioita oppirakennelmiensa kautta, eivät ymmärrä suuruusluokkia, eivät osaa laskea (Jyrki Käteinen, taustalla lukion lyhyt matikka), näkevät kaikessa sortoa ja luokkataistelua, ovat kateellisia,  ovat työskennelleet suojatyöpaikassa koko ikänsä, näkevät kaikki yritteliäät ja ahkerat ihmiset "narsisteina" ja luokkapettureina, kuvittelevat että asioita hoidetaan neuvottelemalla eikä tekemällä, haluvat kieltää kaiken mitä eivät ymmärrä, kannattavat de-industrialisaatiota, haluavat tasata hyvinvoinnin koko maailman kesken, rakastavat paperille printtailua ja mapittamista (ja printatusta paperista arvojen syöttämistä exceliin),  pitävät ihmisten tarpeettomasta nöyryyttämisestä, vihaavat yli kaiken valkoista heteromiestä (heteroyhdyntä on naisen hyväksikäyttöä/raiskaus!!! paitsi jos mies on jännä ulkomaalainen), haluavat eroon öljyn käytöstä mutta lentelevät lentokonella muutaman kerran vuodessa jakamassa pilluaan etelän maissa, kuvittelevat että kaikki maailman ilmiöt on selitettävissä sosiaalisena konstruktiona. Heille yksinkertainenkin tekninen laite tai koodinpätkä on jotain ihmeellistä pahaa magiikkaa (koska se ei ole sosiaalinen konstruktio). Pelkäävät aseita, haluavat kieltää yksityisiltä "melkein sarjatuli"-toiminnolla toimivat tuliaseet. Inhoavat armeijaa ja asevelvollisuutta jossa munattomista pojista tehdään miehiä ja heille opetetaan naisia, sivareita ja värivammaisia halventavia tahdintoistoja ja opettavat asehulluiksi tappajiksi yms... Näkevät teknologiaorientoituneen länsimaisen miehen syypäänä maailman kaikkiin ongelmiin taas toisenvärisen erään nimeltämainitsemattoman valloittajameemi-rauhanuskonnon edustajat ihquina vaikka käytännössä nykyajan mailman kaikissa kriiseissä ja sodissa vähintään toinen osapuoli on kyseisen uskonnon edustaja (yrittäkää nimetä muutama konfliktipesäke jossa ei olisi).
 
Ja ajattelevat että kehitysvammaisen tai rodullisesti rajoittuneen henkilön rajoittuneisuus johtuu vain ja ainoastaan siitä että vammainen kohtaa sosiaalisen konstruktion eikä siitä että henkilö on vammainen. Vitsinä voisi todeta että kohta joku humanisti väittää että sokean sokeus johtuu syrjinnästä (sokeiden affirmative action, niin näkö palautuu). TOSIN olen ollut tilaisuudessa jossa eräs kuurojen kanssa työskennellyt humanistiämmä väitti että kuurojen kuurouden korjaus leikkauksella/teknisellä apuvälineellä pitäisi kieltää koska parannettu potilas joutuu helposti tämän jälkeen hänelle tärkeän kuuroyhteisön ulkopuolelle. NO VOI VITTU!!! En itse tarvitse silmälaseja mutta lievästi ottaisi pattiin jos olisin likinäköinen ja tämän takia minulla olisi työllistymisvaikeuksia ja joku humanistiämmä menee kieltämään silmälasit (kyllä minä sellaiset rakentaisin itse) sillä verukkeella että likinäköisten yhteisö kärsii ja sossuämmillä vähenisi suojatyöpaikassa pyörivä paperimäärä.
Kohta tietysti joku kysyy, eikö kuulovammaiset pitäisi steriloida rotupuhtauden takia. Sanoisin että ei välttämättä, jos asian voi korjata helpolla toimenpiteellä kuten silmälaseilla tai neurostrimulaattorilla. Sensijaan toisenlaiseen vammaisuuteen minkäänlainen leikkaus tai valkaisutoimenpide (tyyliin Iron Sky) ei toimi... tai ehkä nammo-lapua niskasta/takaraivosta auttaisi parhaiten. Tosin jostain down tapauksesta (tai perus amiksesta) saisi erittäin kehittyneellä neurostimulaattorilla (mielel. invasiivinen johdot kallosta läpi siis) ja bluetooth/wlan linkillä ihan hauskan kauko-ohjattavan "retardator"-kyborgin.
 
Toinen asia mistä vasemmisto-ällösuvaitsevais-viherpiiperö-antifasisti ei voi sietää on stereotypiointi. Stereotypiointi on mitä oivallisin työkalu suurien väestöryhmien ymmärtämiseen ja tilastointiin.  Humanistit sensijaan vaativat kohtaamaan ihmiset yksilöinä. Pahiten tämä näkyy irvokkaimmin naarashumanistien parinvalinnassa. "Se kaksinkertainen murhaaja on varmaan oikeasti ihan mukava mies kun sen oppii tuntemaan".. "Ei sillä X:llä ole HIV:iä, kun mä tunnen sen, vaikka hänen kotimaassaan se on joka neljännellä". 

Stereotypiointi on käytännön elämän kannalta mitä fiksuin toimenpide. En esimerkiksi koe tarvetta kohdata henkilökohtaisella tasolla kiskoilla seiseten kohti kiitävää VR:n veturia.jos se sittenkin olisi mukava veturi. Tai kokeilla kuumana hehkuvaa kappaletta, jos se ei sittenkään tekisi käteen palovammoja. (sellaiset palovammat ovat vain sosiaalista konstruktiota ja ihon patoutunutta epäilystä rodullisesta identiteetistä ollakko inkkari vai ei, mehän olemme kaikki ihmisiä ja ihonväri on sosiaalinen konstruktio)
 
Ja tämä porukka humanistiporukka väittää että meikäläinen on hullu ja käskee mennä psykiatrin juttusille koska minä olen muka harhainen (tätä tapahtuu aika ajoin kommenttilootassa)...  Ensimmäinen kysymys on että ovatko vasemmistovihermonikultturistikiihkopiiperöt enempi kallonkutistajan tarpeessa?  Ja toinen, minkälaiselle kallospesialistille pitäisi mennä. Niitähän on neljää eri sorttia.
 
1) Lääkeyhtiöiden myyntimies /myyntinainen, määrää heti ensi tapaamisella lääkkeitä. Lääkkeitä jotka tekevät käyttäjästään läskin apaattisen impotentin ja joidenka syömisen äkillinen lopettaminen voi aiheuttaa psykoottisuutta, itsetuhoisuutta tai pakottavaa tarvetta kouluhierontaan (tai ostoskeskus, nuorisoleiri.. you name it).
 
2) Aatteellinen kiihkohumanisti. Ei löydy ymmärystä, ei kuuntele järjen ääntä. Kiihkohumanisti vain yrittää miettiä miten meikäläinen passitettaisiin mahdollisimman pitkäksi aikaa mielisairaalaan.
 
3) Kyökkipsykologi. Tyypillinen tyhmä humanistiämmä. Toistellut tarvittavat asiat ylikäpystön tenteissä, tehnyt nollatutkimusta. Ei ymmärrä alastaan mitään. Täydentää osaamistaan naistenlehdistä.  Ei kykene loogiseen ajatteluun. Eli ihan hyödytön visiitti
 
4) Neurotutkija. Siis piuhat kiinni ja kovaan ajoon!!!  Potilas putkeen, kelat paukkumaan ja RF:ää PERKELE!!, Kuvaa ja käppyrää ruudulle. Näin sitä tiedettä tehdään. Mitään vikaa tälläinen kalloexpertti tuskimpa löytää. Tai jos löytää niin ehkä piirteitä jotka ovat yhteisiä suurille johtajille ja tappajapsykopaateille. :D
 
Eipä noista psykologeista ole apua minulle eikä vasemmistoviherpiiperöille. Tosin minun ainut ongelma tässä asiassa on vasemmistohumanistimonikultturistifeministiviherpiiperöt.
 
Tämä "pieni" aatteellinen dissonanssi vasemmistomonikulttuurisuusfeministiviherpiiperö ämmien ja minun välillä estää minua tunkemasta ja liikuttelemasta edestakaisin "sosiaalista konstuktiotani" vasemmistomonikultturistifeministiviherpiiperöämmän sukupuolielimessä. (Ja ihan hyvä niin en kestäisi kotona vasemmistomonikultturistifeministiviherpiiperö-ämmää nalkuttamassa.)
 
Vasemmistomonikultturistifeministiviherpiiperöt ovat siis vihollisiani. Ja he pitävät minua hulluna. Ei kovin rakentavaa. Suomessa on myös toinen ryhmä josta käytän nimitystä "amikset". Haukun amikset seuraavassa postauksessa.  Amiksiin luen amisten lisäksi oikeastaan kaikki kognitiiviseen alaluokkaan kuuluvat.. (niinsanotun "öyhöttävän alaluokan edustajat").
 
Öyhöttävään alaluokkaan lasken myös uusnatsit  (retardiamikset ovat napanneet vain uniformufetissin ja öyhötyksen yms.. unohtaen fasismin ydinsanoman.)
 
 
Kolmannessa osassa, jos intoa riittää.. ajattelin haukkua teekkaritytöt ja dippainssinaiset. Myönnän että teekkarityttöjen mollaaminen on erittäin hankalaa. (monesti on helpompi mennä siitä mistä aita on matalin ja haukkua humanistit monikulttuurisuushuoriksi koska kaikki ympäristöään seuraavat voivat todeta faktan) Yritän parhaani ja lopputuloksena saattaa olla kauheaa pimppiragea kommenttilootassa :D