Aikaa on viime postauksesta kulunut vierähtänyt ja paljon on tässä välissä ehtinyt tapahtua,mutta pillua en ole saanut. 
 
Aika on mennyt töiden parissa, jotta tässä maassa säilyisi allekirjoittaneen ja sekä satojen muiden ihmisten työpaikat, joidenka selkänahasta siis maksetaan humanistityttöjen eksoottiset seksilelut ja gigolo-kreikkalaisten tuhlarirantapoikien velkasotkut ja pidetään pystyssä lapinpolttajien pankkeja. 
 
Työssäkäynti on itselleni lähinnä rotutyypillistä käytöstä jolla ei ole mitään järkiperustetta  (laadukkaampaa elämää viettäisi sossurahoitteisena hulivilipoikana/narkkarina. Amishommista vetäisi paremmat rahat yms..). Edustamalleni rodun uroksille on vain tarve tehdä töitä (tai ammuskella ryssiä) ja kehittää itseään. Laita huskylle valjaat, niin se pomppii innoissaan: "koska pääsee kiskomaan ahkiota". Vs pittbull terrieri "nuuhh... täällä haisee pikkulapsi.. minä repiä se kappaleiksi"
 
Olin viimevuonna onnistunut tapaamaan (tapaamaan= stalkkasin satunnaisotoksella hirmu kasan nuorten naisten .hotmail-osoitteita) messengerissä kiintoisan tissieläimen joka ei pistänyt lordselibacy.hotmail.com:ia heti bänniin. En kuitenkaan onnistunut tapaamaan livenä, vaikka yritin ehdotella.

Tosin kyseessä ei ollut laatuyksilö vaan lukion jälkeen opinnoista pudonnut/enpäässythaluamallenialalle tapaus, lyhyen matikan kirjoittanut (siis vajakki).  Ilmeni myös että kyseinen tyttö oli poltellut kannabista, joten kyseisestä yksilö ei ole kelvollinen naaras lasteni äidiksi. Siis ei kannata edes tapailla, sillä vahinkoja voi kumminkin sattua.
Tästä rotuvalistuneisuudestani huolimatta, pimperoa alkoi tehdä mieli. Sain vastauksen:
 
Poistin sut kontakteista kun mun mielestä meidän keskustelut eivät olleet kiinnostavia. En nähnyt aiheelliseksi ilmottaa asiasta kun mä mielestäni olin jo toistuvasti osoittanut että sun kanssa juttelu on meininkiä "päiväni murmelina" ja sä ihmisenä olet urautunut, katkera ja pahansuopa - sellainen josta mä en pidä.  Hyvää loppuelämää. Toivottavasti löydät onnesi valitsemallasi tiellä

NO PERKELE!! PAHANSUOPA SAATANA!!  Pesen itseni suihkusaippuan sijasta pahansuovalla. Urautunut juu, töissä on vaan pakko käydä, helppo sitä huudella kun elelee kelan opintotuella.
Ja sitten leffa-arvostelu: Iron sky.
VAROITUS!! SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA!!.  ELOKUVA OLI HYVÄ JOTEN SUOSITTELEN LUKIJOITA KÄYMÄÄN KATSOMASSA.
Iron sky oli siis hyvä leffa, taistelee ykköspaikasta Star Wrekin, My Bloody Valentine 3D:n, Rampage:n, tuntemattoman sotilaan, Star Warsien, Star Trekkien ja SAW leffojen kanssa.

Ironskytä voisi pitää fiilistely-parodialeffana jossa natsismin ulkoisilla stereotyyppisillä piirteillä herkutellaan kunnolla. Tajusin että "tää leffa on hyvä" kun jenkkiastronautti saa päähänsä kuulan ukkomauserista ja lähes samanaikaisesti http://en.wikipedia.org/wiki/Panzerschreck taistelijapari menee asemiin ja ampuu jenkkien kuulaskeutumismodulin paskaksi. SKÄDÄM!!!!

Elokuvan sankariin Klaus Adleriin pystyi samaistumaan helposti, helpommin kuin James Bondiin. Sitä melkein tunsi itsensä pahoinpitelemässä neekeriastronauttia. Tästä isot plussat, se aina lämmittää mieltä kun neekeriin sattuu :D. 

Elokuvan musiikkimaailma oli myös vahvasti mietitty

http://www.wreckamovie.com/tasks/show/1874
http://www.amazon.com/Kameraden-wir-kehren-Heim/dp/B007QRQUKE
Wagneria ja muita saksalaisia klassikoita lainailtiin varsin osuvasti.

Vaikka elokuva esitti kuunatsit stereotyyppisen pahoina, paljastui että jääkarhujen metsästystä harrastava jenkkien presidenttikään ei ole mikään hyvis.

Kuten kaikissa hyvissä elokuvissa ja saduissa, sisältää Iron Sky:kin tärkeän opetuksen elämää varten. Se on 
"Tapa neekeri heti ensi tilassa kun se on vain mahdollista, sillä muuten se vie naisesi". Niin sillä loppujen lopuksi tissieläimet ovat tyhmiä hormooniensa vietävissä olevia elukoita.

Elokuvalla oli siis surullinen loppu. (surullisempi kuin Star Wrekin). Tai jos tarkkoja ollaan, niin pitäisi puhua mielummin realistisesta lopusta. Sillä tosielämässäkin "kuolema korkea, sankarin palkka",  asiansa hoitava kunnon mies kuolee/jää ilman ja jokin viidakonelukka/narkkari vie naisen.

Vaikka elokuva tekikin pilaa kuunatseista, heitän lukijoilleni ajatuksen. Mikä muu aatteellinen systeemi toimisi kuussa (tai vaikka marssissa) kuin jokin natsisminkaltainen?  Systeemi jossa vammaiset tapetaan ja määrätään kuka saa lisääntyä kenenkin kanssa, ympäristössä jossa elämisen edellytykset ovat tiukoillla, ei ole varaa tasa-arvolässyilyyn ja hyvinvointiin. Eikös se ole natsismia?. Suvaitsevaisuus ja demokratia ei tule toimimaan tulevaisuuden siirtokunnissa?


(Oma vastaus: Natsismi, kuten kommunismikin on oman aikakautensa,  teknologian ja tuottavuustason tulos. Aikakaudelta jolloin ihmiskunta oli keksinyt konetuliaseet, perinnöllisyystiede ja radioviestintä ja suurteollisuus otti haparoivia askeliaan ja oli automatisoimatonta, äärimmäisen työvoimaintensiivistä ja heikosti tuottavaa. Tulevaisuuden "kuunatsit" eivät ole natseja, vaan toisenlaisia järkevimmällä mahdollisella tavalla toimivia henkilöitä. Ja järkevin tapa toimia puutteellisten resurssien puitteissa ei ole vasemmistolais-ällösuvaitsevaisuus)


PS.
Runkkareille fäppimatskua liittyen leffaan
http://www.celeb.gate.cc/julia-dietze/pictures/2ca38e5195.html
http://www.celeb.gate.cc/julia-dietze/pictures/9be4ff501f.html
http://www.mrskin.com/die-stimmen-nude-scenes-t10499.html
http://www.celeb.gate.cc/julia-dietze/pictures/e832e75ff8.html

http://www.dailymotion.com/video/xigzy0_julia-dietze-nude-in-sex_sexy
http://img126.imagevenue.com/img.php?image=13686_Julia_Dietze-Mein_erster_Freund_Mutter_und_ich_776-440_123_948lo.jpg