Katselin tässä viikonloppuna "Terra Nova" scifi sarjaa.
 
Tarkoitukseni oli mennä baariin yrittämään pillua, mutta paska sää ja muistikuva perstakahikiäläisten tupakoivien ja tatuoitujen  pissis-muijjien miesmausta  eli

  • "serkumpi on herkumpi"
  • Miehellä pitää olla lippis päässä sisällä, lökäpöksyt ja auto.
  • Miehellä pitää olla hillittömät muskelit tai iso perintömuatila.
  • Fiksut tytöt on muuttaneet isoihin kaupunkeihin opiskelemaan, amistytöt ovat "nörttiallergisia"

 
Joten jostain syystä diplomi-insinööri jäi nördäämään, vääntämään koodia, ja fantasioimaan väkivalta ja teknologiafantasioita kotiin sokerihumalassa. 


Sarjan jujuna on se että luokkaa vuonna ~2100 AD on olemassa aikaportti josta pääsee dinosaurusten aikaan. Pointtina siis että loppuunkulutetulta maapallolta siirretään ihmisiä asumaan menneisyyteen. (ietenkin sellaiseen menneisyyteen joka ei ole samaa aikajatkumoa kuin se josta ihmiset lähetetään, jotta vältetään ikävät, mutta jänniä juonenkäänteitä tarjoilevat paradoksit.
 
Ideana siis aivan loistava.  Ikävä vaan että joku ämmä tai ämmäksi luokiteltava käsikirjoittaja onnistui ryssimään kässärin.
 
Vituttavimmat asiat
 

  • Päähenkilön muijja on neekeri tai mulatti...  Affirmate action käynnissä
  • Sarja on perhekeskeistä robison crusoe paskaa
  • Ihmissuhdesontaa aivan liikaa.
  • Arvattavat juonenkäänteet.

 
Vielä olisi puuttunut avatarista tutut smurffinväriset nave-otukset. SAATANA!!!
 
Puff.... MIKSI.. MIKSI hyvät sarjat pitää ryssiä!!!
 
The Walking Deadikin on mennyt siihen kakkoskaudella siihen että 60% ajasta menee siihen kun joku ämmä parkuu.
 
 
VITTU... pitäisikös sitä alkaa tosimielellä kirjoittamaan kunnon TV-sarjaa.
 
Eräs aikaseikkailusarja voisi olla nimeltänsä  "Kumpujen kätköistä mullasta maan isät, kutsuvat poikiaan".  Otsikosta voisi luulla, että kyse olisi zombiesarjasta... EI!!!
 
Ideana on se että vuoteen 1941 tai 42 siirtyy jostain syystä komppaniallinen (tai pistetään samantien koko prikaati) varusmiehiä.  Eli nykyajan saamatonta ja vetelää vemppaavaa nuorisoa. Tietysti pelattuna niin että jossainvaiheessa he saavat 2010-2030 vuoden tasoa  olevat aseistukset kovilla ammuksilla. :D

(Tai alussa saisivat pärjätä räkäpäillä, kovia ampuvia ryssiä vastaan. Räkäpäällä ja hyvin löysästi kiinitetyllä sysärillä saa tapettua ryssän lähietäisyydeltä)

Eli sotiemme veteraanit, jotka ovat 1940 luvulla vetreitä saisivat näyttää veltolle nykynuorisolle miten tosimiehet  sitä sotaa käydään.  Ja veltto nykynynuoriso mitä "nykyaikaisella" (suomen tapauksessa vanhentuneella paskalla) saa aikaan.
Sarjan ideana olisi siis valloittaa lebensraumia (suomen luonnollinen alue, karjala, laatokan ympäristö, inkerinmaa yms),   tappaa helvetisti ryssiä Väkivaltahehkutuksen lisäksi oleellisimpana antina olisi sukupolvien välinen naljailu.
 
"Ossuuks siu kuttaperkka-pikakivväärillä, sii o lyhyt piippu"...."vastaus: ei kun tämä on rynnäkkökivääri"  (vastauksena tulee videokuvaa kun muutama rynkkymies ampuu ryssien konepistoolipartion)
 
Tai sitten kohtaus jossa tulevaisuudesta tullut kokelas tähystää metsätietä eteneviä ryssien tankkeja ja puhuu hiljaa vieressä olevalle alikersantille. "nonii..nonii.. aja miinaan...sinkopartio odottaa..."... kamera (kiikarinäkymä) kääntyy ja näyttää kun jokin harmaa liikkuu maantien ojassa...  Kokelas sanoo... "mitä helvettiä...VOI VITTU..."... Kamerakuva siirtyy maantieojaan jossa kenttäharmaaseen pukeutunut, likainen ja naamansa noella töhrinyt  1941-natiivi taistelija  heittää kasapanoksen tornin juureen ja karjaisee heittäessään PERRRRRRRRRKELE!!!!!!! PUMMM!!!!! samalla kun konepistoolijoukkue avaa tulen.
 
Mikään ei tietenkään olisi hienompaa kuin paukuttaa kranaattikonekiväärillä URAAAA!!:ta huutavaan ryssälaumaan ahh..... Tai näyttää leopard2:n voima...
 
Mässäilyn lisäksi sarja tarjoisi "sosiaalista syvyyttä" ja "tuntematon sotilas"-tasoista dialogia.  18-20 vuotiaiden 1941-natiivien pillujutut saisivat yllättävän käänteen  kun tulevaisuudesta tullut näyttää että taskussa kulkee soittorasia ja äärimmäisen rivo 3d-värifilmikokoelma jossa on enemmän pilluja ja tissejä kuin koko komppania tulee ikinä  eläessään näkemään.
 
Tietysti sarjassa pannaan lottia ja "vanhempien naisten" nussimisesta saa monta vitsiä. "Ai mikä on bukake?". Joten näin pervoiluaspektikin tulee mukaan.  Kerran kun K18 sarjaa aletaan tekemään, pistetään kunnolla överiksi. Ainakin näyttelijöillä on kivaa ja palkkaakaan ei tarvitsisi euroakaan maksaa miespuolisille näyttelijöille jos he pääsevät tekemään seksikohtauksia. 
 
Jotta TV sarja ei menisi tylsäksi, mukaan kuuluu heittää zombievirus. Tästä voi repiä hauskaa sankarivainaja-hirtteishuumoria.  Tai se että "HERRA ALIKERSANTTI!! JÄÄKÄRI TÖTTESTRÖM, RYSSÄ EI PYSÄHDY JATKAA VAAN.....AMMU SITÄ PÄÄHÄN ÄLÄKÄ VITTU AVAUDU KOKOAJAN, HERRA ALIKERSANTTI.. JÄÄKÄRI TÖTTESTRÖM... SOTAMIES MÖTTONEN PURI.. PAM!!!"..
 
Pyh... paska idea...vai?
 
Sarja saattaa luoda jollekkin väärän kuvan että pilkkaisin sotiemme veteraaneja (samanlaisia hekin olivat ja olisivat jos olisivat eläneet nyt)..  Joten jätän tekemättä.
 
Toinen mahdollinen sarja olisi rassistinen "hunters diaries"-tyyppinen dystopiasarja lähitulevaisuuden suomesta. Tästä voisinkin blogata, jos intoa riittää.  Sarjassa ei seikkaile zombeja, mutta sitäkin enemmän stereotypioita ja sellaisia rehellistä kansalaista sortavia mistä karpo ei hurjimmissa unelmissaankaan ole nähnyt.
 
 
Jos Rasismi, pervoilu intti,zombi ja väkivaltamäiske ei kiinosta, niin kolmas vaihtoehto olisi ihnhorealistinen mars-siirtokunta sarja.
 
Marssissa eläminen on vaikeaa, joten siellä elävien on oltava tehokkaita. Systeemi on väkisinkin jonkinlainen tiukka suunitelmatalous. Suunitelmatalous ei kuitenkaan tarkoita  samaa kuin kommunismi. Siirtokunnan resurssipulan vuoksi vammaiset pitää tappaa pois ilmaa hengittämästä. Myöskin n**kerit, eivät pärjää yhteiskunnassa jossa idioottimainen  riehuminen testosteronipäissään ei vie pitkälle.  Toisinsanoen sarja esittäisi että "natsismi" on systeemi jolla mahdollisimman vähällä eletään mahdollisimman hyvää elämää ja tehdä mars-tutkimusta. Linkolainen ekonatseilu olisi vahvoilla jos hengitysilmakin olisi kortilla.